Як вибрати чохол для смартфону?*

Як вибрати чохол для смартфону?*
Яким би надійним не був корпус вашого смартфону, рано чи пізно гаджет точно випаде з рук, а навіть якщо ви настільки акуратно користуєтесь смартфоном, що він у вас точно не впаде, то корпус все одно буде зношуватись, покриття подряпається, на кутиках з’являться тріщинки. До прикладу, поклавши у сумку чи бардачок смартфон разом із ключами – отримав подряпинку. Купити якісний чохол huawei p30 pro чи інші смартфони можна на sotos.com.ua. Тут великий вибір моделей і приваблива ціна.

Які бувають чохли на телефони

Поясні чохли
Цей формат був актуальним для невеликих апаратів, і сьогодні він практично не актуальний, хоч у спеціалізованому магазині досі є непоганий вибір таких чохлів.

Бампер
Бампер – найпростіший спосіб захисту вашого смартфону. Спочатку бампери робили у вигляді простого обідку з пластика та резини, але він не закриває телефон ні позаду, ні екран спереду. Такий чохол підійде тим, кому подобається вигляд смартфону без чохла, але бажають захистити свій прилад при падінні. Оскільки смартфон падає на підлогу завжди на торець, бампер – чудовий спосіб захистити смартфон саме при падіннях. Бампери сьогодні випускають з різного матеріалу: силікон, алюміній, резина, пластик.

Чохли-накладки
Це по суті той самий бампер, але у нього з’являється вже задня стінка. На задню панель можна тепер наносити якийсь симпатичний дизайн, і знайти такий самий чохол у когось іще із свого оточення практично неможливо. Крім того, їх можна міняти з часом, оновлюючи зовнішній вигляд свого смартфону. Отже, матеріали використовуються ті ж самі, але з унікальним дизайном.

До речі, якщо ви не бажаєте ховати дизайн корпусу смартфону, то просто купуйте прозорий силіконовий чохол. Єдиний недолік – телефон стане трішки товстішим у чохлі.

Універсальних чохлів-накладок не існує. Перш за все важливі габарити смартфону, а також потрібно вгадати з вирізами під камеру, роз’єми.

Чохол-книжка
Такі чохли дають максимальний захист, оскільки вони прикривають також і екран смартфона. Деякі з них мають віконце для швидкої відповіді на вхідний дзвінок чи повідомлення. Передня кришка завжди має додатковий функціонал – може бути підставкою для телефону з декількома рівнями нахилу.

Чохол-фліп
Це та сама задумка, як і у чохла-книжки, але його передня кришка відкривається не убік, а вгору чи вниз.

Спеціалізовані захисні чохли
Є також габаритні та громіздкі чохли з максимальним рівнем захисту. Вони зазвичай виготовлені з резини чи силікони, є досить товстенькими та сильно збільшують смартфон у габаритах. Поверхня часто виконана з додатковими рельєфами для кращої ергономіки пальців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.