Волинським медикам незаконно скасували надбавки до зарплат, ‒ депутат

Волинським медикам незаконно скасували надбавки до зарплат, ‒ депутат
Зі слів депутата Волиньради Віталія Собка, працівникам лікарських та фельдшерських бригад комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» скасували надбавки та доплати до посадових окладів.

Про це депутат повідомив 31 травня під час сесії ради, - повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Так, до депутата звернулися молодші медичні сестри лікарських та фельдшерських бригад комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» з приводу незаконного скасування адміністрацією закладу за період квітня-травня 2013 року доплат та надбавок до посадових окладів працівникам лікарських та фельдшерських бригад, які передбачені ч. 4 ст. 11 Закону України «Про екстрену медичну допомогу» (так звані виїзні).

Крім того, каже депутат, у новоствореному закладі відсутній колективний договір, відбувається ручне керування виплатами та надбавками, величина яких залежить від особистого ставлення керівника закладу до працівника.

"Молодші медичні сестри отримали письмову пропозицію (через дошку оголошень на підприємстві) припинити відстоювання своїх трудових прав через контролюючі та правоохоронні органи в обмін на встановлення 50% надбавки до посадових окладів.

Втім, провладна більшість на чолі з Партією регіонів, яка є ініціатором проведення так званої медичної реформи, провалила запит свободівця, адресований прокурору Волинської області", - повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це так звана "медична реформа"-а страждає молодший медичний персонал,це перші ластівки.
Відповісти
Останні новини
Ураган в Одесі. ФОТО. ВІДЕО
01 червень, 2013, 10:03
Волинським медикам незаконно скасували надбавки до зарплат, ‒ депутат
01 червень, 2013, 09:38