Під Києвом п'яний підліток влаштував аварію: є жертви

Під Києвом п'яний підліток влаштував аварію: є жертви
На Київщині 1 січня п’яний підліток на Peugeot попав у жахливу аварію та, імовірно, збив на смерть неповнолітню дівчину.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Київської області.

Зазначається, що на дорозі між селами Сеньківка та Горобіївка 17-річний хлопець не впорався з кермуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП постраждала 14-річна пасажирка, яку він взявся завезти додому. Дівчина отримала травми і доправлена до лікарні.

У цей час також до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка пішла з дому та не повернулась 16-річна дівчина. Під час пошукових заходів поліція з’ясувала, що бачили її востаннє в селі о 6-й ранку.

Тіло дівчинки, яку розшукували, у подальшому знайшли за сотню метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями. Яким чином тіло загиблої дитини опинилося поодаль від місця автопригоди, поліцейські наразі встановлюють.

Неповнолітнього водія затримали у порядку ст. 208 КПК України. Юнак перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння, однак він відмовився від освідування. У нього в медичних умовах взяли кров на вміст алкоголю.

Автомобіль вилучили у якості речового доказу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.