Комунальні проблеми передмістя райцентру на Волині влада обіцяє вирішити до осені

Комунальні проблеми передмістя райцентру на Волині влада обіцяє вирішити до осені
Протягом літа у володимир-волинському передмісті Льотниче відремонтують дах будинку №103 на вулиці Лесі Українки та проведуть герметизацію вводу води в будинок.

Надалі такі ж роботи заплановано іще по двох об’єктах в населеному пункті, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Нагадаємо, мешканці п'яти будинків на вулиці Лесі Українки скаржилися на комунальників. Мовляв, через їхню бездіяльність жителі постійно потерпають від проблем.

Також комунальному підприємству, яке обслуговує будинки, доручили протягом літнього періоду провести герметизацію вводу води до будинку, аби запобігти протіканням, які до цього мали місце.

Окрім цього, відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації доручили провести відповідні провести відповідні обстеження трьох будинків, про що скласти акти, відповідно яких будуть плануватись ремонтні роботи.

"Питання планування та проведення ремонту взято райдержадміністрацією на контроль. Володимир-Волинській житлово-експлуатаційній конторі та приватному підприємцю, які мають ліцензію на очищення димоходів, направлено письмові звернення про проведення цих робіт у літній період.

Крім того, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Собіпан надав жителям Льотничого детальні роз’яснення щодо переваг діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, завдяки яким за «Програмою сприяння діяльності ОСББ у Волинській області на 2013-2015 роки» є можливості залучення коштів обласного бюджету на проведення поточних ремонтів окремих будинків", - повідомили у прес-службі ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Комунальні проблеми передмістя райцентру на Волині влада обіцяє вирішити до осені
01 червень, 2013, 12:22