У Луцьку ‒ фестиваль дошкільнят. ФОТО

У Луцьку ‒ фестиваль дошкільнят. ФОТО
Фестиваль вихованців дошкільних навчальних закладів «Ми діти твої, Україно!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся сьогодні, 1 червня.

Цього року захід відбувся вдвадцяте, ‒ пишуть Волинські новини.

Гостей та учасників фестивалю коло входу до Палацу учнівської молоді вітав духовий оркестр. У фойє ‒ виставка творів вихованців дошкільних навчальних закладів міста.

Почесними гостями фестивалю були Луцький міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Святослав Кравчук та начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк.

Міський голова подякував вихователям за повсякденну кропітку працю та звернувся до присутніх.

«Сьогодні, в день захисту дітей, потрібно акцентувати увагу на тому, що, крім усіх політичних перипетій, проблем, які, на жаль, є в житті, є діти. Діти – це найдорожче, що у нас сьогодні є, це майбутнє нашої держави. І дуже хотілося б, щоб наші дітки мали можливість почувати себе гарно, комфортно, мали можливість реалізовувати свої внутрішні потреби в мистецтві, культурі, спорті, науці, хто в чому побажає. А ми як старші повинні все для цього робити. А батькам бажаю тільки радості. Несправедливо, що пишуть пісні тільки про маму, а тато де? Давайте поаплодуємо татам», ‒ зазначив він.

У концерті взяли участь 500 вихованців дошкільних навчальних закладів. Діти демонстрували виконання народних та бальних танців, пісень.

За сприяння творчому розвитку дитячої особистості грамотами управління освіти Луцької міської ради нагородили працівників дошкільних навчальних закладів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.