Лучанам перерахують грудневі платіжки за опалення

Лучанам перерахують грудневі платіжки за опалення
Лучанам перерахують вартість спожитої у грудні теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Про це повідомляється на сайті ДКП «Луцьктепло».

Так, ціна природного газу у грудні становить 4276,7 грн/тис.куб.м без ПДВ, а у тарифі на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання врахована ціна газу 6235,51 грн/тис.куб.м. без ПДВ.

Коефіцієнти перерахунку в розрізі категорій споживачів та видів тарифів за грудень 2019 року наведено в таблиці.

Лучанам наголошують, що відповідно до вимог вищезгаданої постанови перерахунок можливо здійснити лише з врахуванням зниження ціни природного газу, проте без врахування росту вартостей послуг з транспортування та його розподілу, росту ціни електроенергії (з урахуванням вартості послуг з постачання, тарифів на послуги з передачі та розподілу електроенергії), екологічного податку, росту тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення.

За даними підприємства, збиток від невідповідності фактичних цін та врахованих у діючих тарифах з грудня 2019 року до квітня 2020 року складе більше 11 млн. грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо це все врахувати,що після таблиці,то зменшення буде мінімальне,на пару гривень,хоча з таблиці десь біля 20%.То як воно буде,аж цікаво.Так гігокалорія в Луцьку найвища в Україні-1847,75грн.По таблиці-це 1476,35.Чекаємо.
Відповісти