Яке майбутнє буде у iPod?*

Яке майбутнє буде у iPod?*
Ще до появи всесвітньо відомого iPhone, компанія Apple асоціювалась у більшості саме з музичним плеєром iPod. У далекому 2001 році Стів Джобс презентував свій продукт зі слоганом: «Тисяча пісень у твоїй кишені». Тодішні 5 Гб базової пам’яті здавались чимось неймовірним, а дизайн вражав лаконічністю та незвичністю. Меломани зі всього світу полюбити прилад, незважаючи на прив’язку до itunes, і лінійка iPod розвивалась наступні 20 років.

Ера iPhone та його стрімкого розвитку змусила з часом посунутись iPod не лише з головної сторінки офіційного сайту корпорації Apple, але й з полиць магазинів. Практично, з 2015 року iPod має доволі туманні перспективи. Ні, насправді придбати iPod Touch 7 покоління можна і сьогодні, зрештою, навіть оновлення приходять, але коли у кишеню можна покласти iPhone XR, то більшості користувачам iPod Touch стає нецікавим. Окрім того, 32 Гб на сьогоднішній день – то не є серйозно.

Як відродити iPod Touch?

Прихильники музичного плеєру iPod Touch вважають, що розробникам варто перестати вишукувати способи застосування застарілого гаджет, а натомість варто згадати з якою ідеєю та яким призначенням iPod народився на світ. Якість звуку – ось що повинно відродити iPod та повернути прилад на своє законне місце лідерів. Звук повинен бути таким, наче слухаєш улюблений вініл. Якість звуку, якої не матиме жоден портативний прилад, може стати тією диференціацією, що змусить хотіти купити iPod, навіть якщо у кишені найновіший айфон.

Плеєри Apple – це готовий бренд з унікальною історією, котрої у аналогічних приладів інших виробників просто не існує. Яку б біографію не вигадували Орро чи Astell&Kern, всі пам’ятають, хто вони такі. Красивий дизайн, зручність інтерфейсу до речі також не так часто можна надибати у сфері портативного Hi-Fi. Прослуховування музики після скачування треків з піратських сайтів тим паче не є сучасним підходом, і що теж важливо, не є легальним.

Варто також зазначити, що багато користувачів ностальгують за компактним iPod Shuffle, шкодуючи, що сьогодні придбати його можливо лише у попередніх версіях. Оскільки всі покоління iPod, окрім iPod Touch знято з виробництва, Shuffle можна знайти лише у магазинах, де за дивним збігом обставин розкупили не всі прилади. Його унікальність – компактні розміри. Пристрій був би доволі актуальним серед спортсменів. Не всі мають смарт-годинники, а займатись спортом під якісну музику – бажання дуже природнє. Власне тому компактні плеєри для спорту можуть бути сьогодні не менш актуальні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яке майбутнє буде у iPod?*
05 листопад, 2019, 11:51