Велотренажер: крутіть педалі та моделюйте привабливу фігуру*

Велотренажер: крутіть педалі та моделюйте привабливу фігуру*
Велосипедна їзда дарує відчуття повної свободи, легкості і невагомості. Корисне обертання педалей не тільки забирає геть стрес і втому, дарує прекрасний настрій, але також дозволяє позбутися від парочки кілограмів, надати ногам спокусливий рельєф і виконати повноцінне кардіотренування, що добре позначається на роботі легенів і серця. Велотренажер - відмінна альтернатива будь-якому двоколісному велосипеду. Правда, здійснювати велоїзду ви можете в комфортних умовах. Вам більше не доведеться відмовлятися від занять через несприятливу погоду. Кардіотренажер - справжня знахідка для всіх, хто піклується про своє здоров'я і фігуру.

Які є велотренажери для тренувань вдома?

Сьогодні все більше людей віддають перевагу заняттям в домашніх умовах. Це зручно, не потрібно витрачатися на придбання абонемента в тренажерку, вправлятися можна в будь-який час. Якщо ви хочете позбутися зайвої ваги, надати стегнам і сідницям привабливий рельєф, то велотренажер стане вашим вірним помічником на шляху до поставленої мети. Звичайно, доведеться докласти зусиль, переглянути раціон, відмовитися від солодощів і хлібобулочних виробів. Сучасні тренажери ідеально поєднують потужний функціонал, міцну конструкцію і стильний дизайн.

• Вертикальний велотренажер імітує їзду на двоколісному велосипеді. Кардіотренажер має різні тренувальні програми, на вбудованому моніторі відображаються всі параметри тренування, а обертати педалі можна вперед і назад (це дозволяє задіяти максимальну кількість м'язів). Рукоятки більшості сучасних моделей оснащені датчиками вимірювання пульсу, що дає можливість спортсмену контролювати стан здоров'я. Ергономічне обладнання поміститься навіть в невеликій міській квартирі. Більшість виробів, як правило, оснащено транспортувальними роликами і компенсаторами нерівностей підлоги, кермо і сидіння легко налаштовуються під індивідуальні запити користувача.

• Горизонтальний велотренажер. Немаленькі габарити і висока ціна є головними недоліками. Під час їзди спина не бере ніякої участі, навантаження на ноги менше, якщо порівнювати з вертикальними побратимами, значить, витрата енергії також менша. Педалі у виробах такого типу знаходяться під кермом, а сидіння має зручну спинку. Заняття на горизонтальному кардіотренажері корисні людям із захворюваннями спини, суглобів, після різних травм.

Яку програму вибрати для ефективних занять на велотренажері?

Для підтримки тіла в тонусі досить займатися в середньому ритмі, хочете якнайшвидше позбутися парочки кілограмів - допоможе більш інтенсивний режим. Вибирати програму слід, враховуючи не лише поставлені цілі, але також можливості організму і рівень фізичної підготовки. Якщо ви новачок, почніть з повільного темпу тривалістю не більше 30 хвилин. З кожним наступним заняттям «додавайте газу», прислухаючись до власного організму. Займатися потрібно систематично, але без зайвого фанатизму, 3-4 тренування в тиждень тривалістю по годині буде цілком достатньо, щоб залишатися у формі.
Ви можете купити велотренажер в Києві, Львові, Харкові, а також інших населених пунктах України. Adidas, Reebok, ProForm, TopTrack і інші не менш популярні моделі іменитих брендів представлені в інтернет-магазині «Інтер Атлетика». Зміцнюйте здоров'я і досягайте поставленої мети.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.