У Луцьку пройшов «Фестиваль ідей». ФОТО

У Луцьку пройшов «Фестиваль ідей». ФОТО
У Луцьку 1 червня відбувся «Фестиваль ідей», під час якого діти малювати, як вони уявляють своє місто і що бажають місцевій владі.

Фестиваль відбувся у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Під час акції «Скарбничка дитячих мрій», що відбулася у рамках фестивалю, діти малювали своє бачення міста. Ці малюнки організатори пообіцяли передати у міську раду, аби представники влади побачили, яким бачить і яким хоче бачити Луцьк молоде покоління.

Організаторами фестивалю стала громадська організація «Сімейна академія «Плай» за сприяння управління культури Луцької міської ради.

Як розповіла директор «Плаю» Ксенія Струк, участь у фестивалі взяли організації, які займаються з дітьми віком від 1,5 до 16 років. Частина учасників на дійство не прибули через дощ.

Втім, присутнім на святі батькам і дітям було чим зайнятися. Впродовж дійства учасникам пропонували навчитися робити фігурки з кульок, сувеніри з трави та іншого декору, пограти у настільний футбол та розфарбувати керамічні вироби.

«Ми хочемо, аби тати і мами прийшли у парк і побачили, яке різноманітне дозвілля може бути з дітьми. Звичайно, можна чимало майстер-класів побачити в інтернеті, втім це не порівняти з живим «майстер-класом», - зазначає Ксенія Струк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого нового і оригінального
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пройшов «Фестиваль ідей». ФОТО
01 червень, 2013, 17:01