«Перетворився на хутір»: мешканці ЛПЗ скаржаться на відсутність маршрутів 9 і 9а у вечірній час

«Перетворився на хутір»: мешканці ЛПЗ скаржаться на відсутність маршрутів 9 і 9а у вечірній час
Мешканці мікрорайону ЛПЗ у Луцьку скаржаться, що вони не можуть у вечірній час добратися додому через відсутність автобусних маршрутів, зокрема №9 і 9А.

Про це йдеться на платформі "Моє місто".

Зі слів лучан, зі зникненням маршруток №9 і 9А мешканці бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського, покупцям та працівникам супермаркетів «Салют» та «АТБ» не можуть добратися з вказаного мікрорайону у вечірні години до ЛПЕ та Старого міста. Тролейбуси №1(1А), 2(2А) після 19-00 сумарно курсують один раз на годину.

"Якщо вийти на зупинку біля «Салюту» о 20-05, доводиться 50 хвилин чекати тролейбуса в напрямку Депо. Якщо вийти на зупинку «Луцьке підприємство електротранспорту» о 20-15, то тролейбуса в напрямку проспекті Волі доводиться чекати до 21-05, як було зі мною 31 грудня, напередодні Нового року.

Ось і весь транспорт, який вивозить людей з мікрорайону ЛПЗ в напрямку вулиці Гнідавської. Ще приблизно о 22-30 якийсь тролейбус щодня їде від зупинки «вулиці Бенделіані» порожнім в депо, на зупинках не стає і пасажирів по дорозі не забирає", - зазначають мешканці мікрорайону.

Вони зазначають, люди, які працюють в мікрорайоні ДПЗ до 20-00, до 22-00 по 12-14 годин на ногах, не можуть потрапити додому в район тролейбусного депо та Старого міста пізньої пори інакше, як пішки, рухаючись небезпечними закапелками. Лучани з району вулиці Станіславського, Гнідавської, ЛПЕ не можуть після 20-00 вибратися у справах в напрямку центру міста.

Мешканці ЛПЗ просять забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ДПЗ (від супермаркету "Салют") з центром через вулицю Гнідавську після 19-00, залучивши маршрутні таксі, та продовжити роботу тролейбусів до 23-00.

"Мікрорайон ЛПЗ перетворюється на хутір з усіма «принадами» - транспортною ізольованістю та безліччю псів", - підрезюмували лучани.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто живе на ЛПЗ того транспорт не везе!
Відповісти
Степанова - в відставку! Старе, сиве, а експерименти дурні в ср@ці грають!
Відповісти
Завезти СТЕПАНОВА на вул мамсурова після 19години та в дощ. Взяти Аверс і нехай покаже як звідти добратися до депо.заодно прорекламує свої маразматичні,старчеські реформи ІДІОТ на всю голову
Відповісти
Тролейбус №1, відправлення з ЛПЗ:
(будні) - 19:57, 20:27, 21:07
(вихідні) - 19:45, 20:53, 21:27

Тролейбус №2, відправлення з ЛПЗ:
(будні) - 20:22, 21:30
(вихідні) - 19:54, 21:02, 21:36

http://lpe.at.ua/index/0-18
Відповісти
Неможливо після роботи, о 9 год доїхати з Перемоги на ЛПЗ! Неподобство!!!! Приходиться кожен раз або брати таксі або їхати з пересадками. Місто ж невелике а добратися додому треба так, як будьто живеш в києві чи львові...
Капець одним словом.
Відповісти