Оздоровчий відпочинок на Закарпатті узимку*

Оздоровчий відпочинок на Закарпатті узимку*
Закарпаття – унікальний регіон нашої країни, котрий щороку збільшує чисельність туристів, стаючи все більш популярним не лише для цікавого відпочинку та знайомства з регіоном, а також і з метою оздоровлення. Санаторій Сонячний Поляна у Закарпатській області – одне із таких місць.

Село Поляна розташоване у Свалявському районі, ця місцина унікальна своїм чистим повітрям, живописними краєвидами, затишком, спокоєм та неповторним місцевим колоритом. Нечуваної краси краєвиди можна розглядати безкінечно, у санаторії «Сонячний» всі околиці видно як на долоні, оскільки сам санаторій побудований на височині.
Унікальність розташування робить це місце дуже комфортним для проживання і відпочинку. Навіть у найсильнішу спеку у Поляні відчувається приємна гірська прохолода, а взимку, навіть при морозах, тут буде приємно, оскільки місце оточене горами, і тут не буває вітру. Саме сюди приїздять люди з мегаполісів, щоб оздоровитись та отримати емоційну наснагу для наступних звершень у власному житті.

Лікування у санаторно-курортному комплексі «Сонячний»

Поєднання відпочинку та лікування – дуже правильне поєднання, враховуючи швидкість процесів у сучасному світі, коли на власне здоров’я часу завжди бракує. У комплексі «Сонячний» можна отримати якісне лікування та профілактичні заходи таких напрямків:

• Гастроентерологія. Лікування захворювань шлунково-кишкового тракту основний напрямок медичної бази санаторного комплексу «Сонячний». Також дуже багато скерувань від спеціалістів у цей комплекс отримують пацієнти із проблемами печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів. Основою профілактичного лікування виступає правильне дієтичне харчування та різні медичні процедури.
• Лікування хребта та суглобів. В залежності від захворювань (діагностика може проводитись на базі санаторію) профілакторій може надавати такі послуги як озокеритопарафінотерапія, фізіотерапія, бішофітні, скіпідарні ванни, плавання, лікувальні масажі та фізкультура, гідромасаж, циркулярний та душ-Шарко.
• Профілактичне лікування захворювань органів дихання людини. Головний здобуток у випадку захворювання органів дихання – це чисте лісове повітря регіону. Також профілакторій здійснює третинну профілактику захворювань, діагностику та повноцінне лікування.
• Лікування природною водою «Поляна Квасова».
• Профілактичне лікування неврологічних захворювань.

Зима – найкращий час, щоб зробити невелику перерву у буденних та робочих справах і якісно відпочити у мальовничому Закарпатті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.