Онлайн-запис до лікаря та сучасні умови: як у Ковелі розвивають медицину. ВІДЕО

Онлайн-запис до лікаря та сучасні умови: як у Ковелі розвивають медицину. ВІДЕО
Показали, як у Ковелі змінилася первинна ланка медицини.

Медики кажуть, що тепер мають усі належні умови. Таким змінам посприяла Національна служба охорони здоров’я, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Окрім кабінетів сімейних лікарів в амбулаторії також відремонтували коридори та маніпуляційні кімнати. Відтепер тут є й палата денного стаціонару. 30 % пацієнтів амбулаторії уже користуються послугою “online-запису” до лікаря.

З нового року для ковельчан запрацює і міська амбулаторія загальної практики сімейної медицини № 3. Новий медзаклад, що на вулиці Відродження в мікрорайоні “Сільмашу”, облаштували за гроші Світового банку. Цей мікрорайон Ковеля розбудовується. Відтепер його мешканці при потребі зможуть отримати медичну допомогу неподалік від дому в комфортних умовах. У перспективі мережа лікарських амбулаторій має покрити все місто.

Окрім лікарських амбулаторій первинну медичну допомогу також надають лікарі педіатричного відділення дитячої поліклініки центральної районної лікарні Ковеля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Савок ваша реформа! В інших лікарнях закрити стаціонари, а для Ковеля все фінансування. Як платник податків кожна людина має право на медичне забезпечення в свому місті , районі і не допускається закриття медичних закладів на "користь" лікарні в Ковелі за 60-150 км. "Дяка" для ОТГ, робота яких полягає, все скоротити і закрити лікарні, школи, державні установи. Дискримінація, геноцид українського села головна ідея. Знищити легко, а ви побудуйте.
Відповісти