Через протест на дорозі Луцьк-Рівне утворилися довжелезні затори

Через протест на дорозі Луцьк-Рівне утворилися довжелезні затори
На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» частково обмежений рух через акцію протесту.

Сьогодні, 10 січня, о 13:00 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селі Обарів розпочалася мирна акція протесту громадян проти будівництва заводу в селі Городок, інформує ГУНП у Рівненській області.

Майже 150 учасників акції безперервно рухаються пішохідним переходом. За результатами переговорів, поліцейські переконали, аби вони періодично звільняли проїзну частину та пропускали транспортні засоби.

Публічну безпеку та порядок забезпечують поліцейські блоку превенції, поліції діалогу та патрульні, а також на місце події виїхали заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький та керівник Рівненського районного відділення поліції Роман Штеба.

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку та регулюють дорожній рух. Наразі передбачено можливість для об’їзду заблокованої ділянки дороги через село Карпилівка.

У зв’язку із проведенням акції, яка спричинили незручності водіям під час руху автодорогою «Устилуг-Луцьк-Рівне», та від яких надходять відповідні скарги, вирішуватиметься питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 279 Кримінального кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, вірішать питання. Люди скоро знов ментовню рвати будуть, як тоді назву обісрану і знецінену будете міняти?? жандармами назветесь менти? і будуте казати шоб підкорялись а тоді оскаржувати??
якби ментяри не лізли не в свої справи, то ніхто ніякі гівнозаводи в людей під хатами б не будував.
Ментура кришує безлад в Україні.
Відповісти
геніально, створити проблеми тим, хто не вирішує проблем протестувальників, ідіоти, сворюйте проблеми тим, хто створює вам!
Відповісти