Україна ‒ Камерун 0:0. ВІДЕО

Україна ‒ Камерун 0:0. ВІДЕО
Національна збірна України з футболу зіграла внічию зі збірною Камеруну.

Товариська зустріч відбулася 2 червня в Києві.

Протягом усього матчу хитку перевагу втримували українці. Вони багато атакували, але реалізація моментів у підопічних Михайла Фоменка не працювала.

Особливо гостро українці заграли під завісу гри. Так, на 81 хвилині після хитрого пасу від Олега Гусєва міг забити Роман Зозуля, але він забарився з ударом та не зміг прицільно пробити.

На початку матчу непогано діяли фланги збірної України - Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко. Однак, їхньої активності забракло для взяття воріт, та й в другому таймі вони останній "здувся", через що його замінив Гусєв.



Довелося в цій грі попрацювати і воротарю господарів поля Андрію Пятову. Так, на 23-ій він врятував свою команду від вірного гола, взявши удар камерунського гравця.

Згодом Камерун пожвавився, як і наша збірна, але якщо українцям не вистачало вміння завершити атаку, то на шляху гостей завжди ставали Пятов або хтось з оборонців України.

На доданих до основного часу хвилинах господарі заробили два кутових, але м'ячі після подачі Коноплянки відбирали гості.

Україна - Камерун 0:0

Україна: Пятов, Морозюк (Степаненко, 46), Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Ротань, Гармаш (Едмар, 77), Ярмоленко (Гусєв, 46), Селезньов (Федецький, 46), Коноплянка, Зозуля (Ковпак, 87)

Камерун: Нджок, Шеджу, Нкулу, Нункеу (Марен Матіп, 79), Бедімо, Ено, Овертоом, Лоє (М'Біа, 74), Муканджо, Ало'О Ефулу (Олінг, 86), Абубакар

Попередження: Хачеріді - Шеджу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Потоп у Чехії. ФОТО. ВІДЕО
03 червень, 2013, 07:00
Україна ‒ Камерун 0:0. ВІДЕО
02 червень, 2013, 22:51