На вимогу хоча б одного пасажира волинські перевізники змушені вимикати російську «попсу»

На вимогу хоча б одного пасажира волинські перевізники змушені вимикати російську «попсу»
У Волинській облдержадміністрації переконують, що перевізникам, які обслуговують приміські та міжміські маршрути загального користування в області, направили листи з проханням змінити музичний репертуар та унеможливити звучання російський пісень.

Про це йдеться у відповіді на запит депутата обласної ради Юрія Поліщука, повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

У виконавчій владі області відповіли, що управління транспорту та інфраструктури направило перевізникам листи з рекомендаціями щодо вжиття заходів, спрямованих на зміну музичного репертуару під час виконання перевезень на маршрутах, та проведення роз'яснювальної роботи з водіями транспортних засобів щодо недопущення під час руху автобусів по маршрутах звучання пісень, вироблених у Російській Федерації.

Окрім того, одним із пунктів договору про організацію перевезень пасажирів на маршрутах загального користування у Волинській області передбачено обов'язок водія вимикнути музику на вимогу хоча б одного пасажира.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все це бред сивоє кобили. Якщо у нас немає своєї гарної пісні крім, як "за туманом нічого не видно" або "не ходи Грицю тай на вечорниці", а російська попса, як ви кажете має гарний репертуар та її всюди слухають, більше того вона звучить з вікон будинків міста Луцька та навіть у кожному автобусі чи тролейбусі, то хто винний у цьому - мешканець будинку чи водій транспорту. Людям подобається російські пісні та їх оранжування, вони краще за українську музику, ось і все. Нічого не зробите чиновники, як би ніжками ви не тупотіли.
Відповісти
Українські пісні - наймиліші і найкращі в світі - і слова, і мелодія, і лірика. Це визнав світ. А якщо тобі, старому штопаному гандону, подобається москальська "Мурка" чи "Жопа растьот" виконанвця Слєпакова, то закрийся в своїй конурі, самоізолюйся і насолоджуйся.
Відповісти
Ми живемо у вільній і незалежній державі і тому якийсь нацик не може та й не має ніякого морального права вказувати і забороняти людям слухати російські пісні.
Відповісти
Треба включати православні пісні українською церковною мовою, може люди стануть розумнішими тоді.
Відповісти
А на вимогу скількох жителів міста доданий пенсіонер СТЕПАНОВ який розвалив не одне підприємство забезпечить адекватну роботу транспорту в ЛУЦЬКУ зокрема маршрут 9-9А.
Відповісти
колядки включайте і джингл белс
Відповісти
То давайте додавати а репертуар англійські, французські, італійські пісні, там і оранжування, і якість не гірша за російські, не треба травитись російською попсою.
Відповісти
Якого милого пасажир повинен слухати якусь музику.Він що,її замовляв.Водій нехай слухає,що хоче,от тільки без пасажирів.Може ми ще повинні нюхати його дим від цигарок???
Відповісти
Давайте не брехати самим собі та може будемо слухати набридлого Вакарчука, який вже дістав своїми піснями, коли починає свій спів, то таке враження, що він свисток забув з рота вийняти, або може будемо слухати Танчинця С. гурт "Без обмежень", таке враження, що це той самий Вакарчук, все теж та нічого нового. Чого вони гаркавлять, чи то такий український стиль або напрямок, - гаркавити. А розмова у цих вокалістів нормальна ж без свистка у роті. Ну немає кого слухати. А тому більшості українцям, щоби ви мені не говорили, довподоби слухати російську попсу чи музику чи якусь російську мелодію.
Відповісти
Чому я маю слухати кацапську музику і взагалі будь-яку?
Відповісти
Останні новини
На вимогу хоча б одного пасажира волинські перевізники змушені вимикати російську «попсу»
11 січень, 2020, 13:10