Співачку MARUV пограбували

Співачку MARUV пограбували
Українська співачка MARUV вкотре стала жертвою пограбування. У Києві в зірки вкрали сумку з грошима та документами.

Про неприємний інцидент MARUV розповіла в інстаграм-сторіс, - пише Канал24.

Артистка звернулась до прихильників з проханням надати інформацію, якщо хтось був свідком зухвалого пограбування, та допомогти повернути втрачені речі.

За словами співачки, пограбування сталось ввечері 11 січня. MARUV залишила своє авто на вулиці Богдана Хмельницького, що в Києві. Та коли ж повернулась до машини, побачила, що в неї вкрали сумку з документами та всіма грошима. Окрім цього, злодії поцупили всі подарунки, які співачка придбала для своїх рідних.

"Щойно в мене з машини вкрали сумку з документами, з усіма новорічними подарунками, з усім, так би мовити, "барахлом". Інцидент стався годину тому. Якщо ви щось бачили, або знайдете у своєму дворі чорну сумку, зроблену під крокодилячу шкіру, будь ласка, відгукніться та напишіть", – звернулась схвильована MARUV.

Артистка стає жертвою пограбування не вперше. Так, в останні дні березня 2019 року MARUV заявила, що грабіжники розтрощили її багаж в аеропорту та витягнули з валіз прикраси. Зловмисники думали, що вона носить золото та срібло, тому забрали всю біжутерію з сумки.

Вже за місяць інцидент повторився. В аеропорту в MARUV із сумки нахабно витягнули брендові окуляри та сережки з камінням Swarovski. Валізу, за словами російської гастролерки, відкривали спеціальними щипцями. Тоді представники МАУ вибачились перед артисткою та пояснили, що доправленням багажу пасажирів на їхні літаки займається приватна фірма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
MARUV- російська гатролерка.ну ви й порохоботи дебільні.
Відповісти
Могла проставити країну на євробаченні, але деякі пришелепкуваті чинуші тупо витратили державні кошти. Не хочуть компенсувати з власної кишені?
Відповісти
Вкрав гроші за смс на Європобачення?
Відповісти
Як її можна слухати взагалі....
Відповісти
лишила все в машині - це діагноз?? на що розраховувала?
Відповісти