Губернатор Волині порадив луцьким депутатам не ставити «палки в колеса»

Губернатор Волині порадив луцьким депутатам не ставити «палки в колеса»
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук зазначив, що депутати Луцької міської ради можуть зашкодити своїми зверненнями щодо затримок коштів казначейством.

Про це він заявив 3 червня під час оперативної наради.

Губернатор розкритикував звернення депутатів ЛМР до президента, уряду та казначейства щодо затримок коштів, зокрема на ремонт доріг. Він зазначив, що через такі звернення у нього тепер будуть проблеми.

«Станом на 1 червня заборгованість бюджету міста Луцька за позиками, наданими з єдиного казначейського рахунку, становить 79,9 мільйона. А платіжних доручень за незахищеними видатками, що знаходяться на опрацюванні в управлінні державної казначейської служби, - 3,9 мільйона гривень. Як я буду лобіювати? Які мені знайти аргументи? В Луцьку найліпше з усіх обласних центрів. Помошнічкі, не треба мені допомагати. Я знаю, як справлятися, як регулювати. Я знаю і в мене влади досить для цього», - заявив Клімчук.

Нагадаємо, 30 травня Луцька міська рада просила «припинити необґрунтовані дії Держказначейської служби у Луцьку і блокування платежів розпорядниками місцевих бюджетів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Губернатор Волині порадив луцьким депутатам не ставити «палки в колеса»
03 червень, 2013, 12:47