Скільки лучани заплатять за опалення у грудні

Скільки лучани заплатять за опалення у грудні
ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у грудні 2019 року в розмірі 39,62 грн за м2.

Про це повідомляє пресслужба підприємства.

Середня фактична температура зовнішнього повітря у розрахунковому місяці визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології, у грудні склала +2,55ºС (середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі складає +1,47ºС).

Чинний базовий тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії становить 42,39 грн за м2 у місяць, затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради № 777-1 від 30.11.2018.

Враховуючи фактичну температуру зовнішнього повітря, вартість 1 м2 у грудні 2019 року нижча базового тарифу на 2,77 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пройшло більше року від дати затвердження тарифу. Уряд анонсував зниження тарифів. Луцька влада мовчить...
Відповісти
Дякуйте,що практично немає зими,бо було б 55-60.Хоча газу спалюють ще більше,таке враження,а з першого січня оплата транспортування газу і не мале,що вплине на тарифи.
Відповісти