У Варшаві побилися двоє українців: один з них встромив ножа у груди чоловіку

У Варшаві побилися двоє українців: один з них встромив ножа у груди чоловіку
У Варшаві затримали українця, який завдав ножове поранення своєму співвітчизникові.

У варшавському районі Воля поліція затримала 30-річного громадянина України, підозрюваного в замаху на вбивство. Чоловік в одному з гостелів завдав удар ножем у грудну клітку іншому громадянинові України, - повідомляє "Польське радіо".

За даними слідчих, між чоловіками виникла сварка, в результаті якої один з них напав з ножем на потерпілого, після чого вибіг з будинку. Поліцію про цю подію повідомила одна з осіб, яка помітила пораненого.

«На місці функціонери надали медичну допомогу потерпілому, який мав різану рану грудної клітки. Швидка забрала його до лікарні, де громадянин України отримав спеціалізовану медичну допомогу», – сказала речниця поліції району Воля комісарка Марта Сульовська. Як додала, злочинця затримали невдовзі після інциденту.

«Розслідування у цій справі відкрила вольська прокуратура, обставини розслідували також співробітники відділу боротьби зі злочинністю проти життя та здоров’я. Під час збирання доказів затриманий чоловік намагався ввести поліцію в оману щодо обставин інциденту», – заявила речниця поліції.

Затриманому представлено обвинувачення у замаху на вбивство, погрозах і завданні тілесних ушкоджень; йому загрожує довічне позбавлення волі. Рішенням суду громадянин України залишиться під вартою на три місяці.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подейкують, що за кордон виїжджає "цвіт нації". Це неправда. Кращі молоді люди залишаються тут, працюють, роблять карєру, створюють сімї. А виїжджають нероби, ледарі, які шукають легкий хліб і дивляться, де вкрасти. Для них не важливо, де совати швабру, але краще там, де більше платять. Виїджає злочинний світ. Не треба за злочини проти українських мігрантів вернути вину на поляків. Там ці недоноски, які поїхали і хочуть зразу все, самі переріжуть одини одного, як ріжуть гусей.
Відповісти
Останні новини
У Варшаві побилися двоє українців: один з них встромив ножа у груди чоловіку
16 січень, 2020, 13:42