У Луцьку патрульні наводять лад на авторинку

У Луцьку патрульні наводять лад на авторинку
У Луцьку вже декілька тижнів поліцейські наводять лад на авторинку.

Зазначається, що досить часто на адресу управління надходили звернення мешканців, які просили, аби патрульні частіше приїжджали на територію так званого авторинку в Луцьку, що на кільці вулиць Єршова-Карбишева, - інформує патрульна поліція Волинської області.

Також у поліції повідомляють, що у цьому місці водії паркувались хаотично, конфліктували між собою, часто залишали після себе сміття і безлад.

Уже декілька тижнів поліцейські систематично патрулюють цю ділянку, зокрема, у ніч з середи на четвер та в четвер і в неділю впродовж дня (самі в ці два дні і відбувається торгівля автомобілями).

«Але головне – це наша превентивна робота, спілкування, пояснення людям, чого не можна допускати. Має бути порядок. Крім того, поруч розташовані підприємства, і в четвер вулиці тут справді перевантажені транспортом, тому ми ретельно слідкуємо за безпекою руху», - розповідає патрульний Володимир.

Зауважують, що поруч розташована нафтобаза, тож в разі виникнення якихось надзвичайних ситуацій сюди потрібно буде організувати безперешкодне потрапляння спецтранспорту (пожежна, швидка тощо), аби не постраждали люди. Відповідно, на дорогах і прилеглих територіях має бути лад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні фото і море піару, це срач а не ринок, перенести його за межі, а то придумали на дорозі в промзоні. Жадоба грошей, наживи
Відповісти