У Луцьку буде нова головна ялинка

У Луцьку буде нова головна ялинка
У Луцькраді відповіли на петицію, у якій просили зберегти три новорічні ялинки на Театральному майдані.

Відповідь на сайті Єдиної системи місцевих петицій опублікували 16 січня.

Відповідно до підсумків проведеного Всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в місті Луцьку, визначили три конкурсні роботи, що перемогли.

"На основі матеріалів отриманих під час проведення конкурсу зараз розробляється технічне завдання на проектування та ведуться перемовини про укладення договору на виконання проектних робіт.
Враховуючи, традицію останніх років прикрашати три ялинки на Театральному майдані до новорічних свят питання щодо збереження ялинок при проектуванні реконструкції майдану буде вирішено з врахуванням результатів обстеження стану даних ялинок", - йдеться у відповіді.

Однак у проекті напрацюють варіант облаштування місця для висадки великорозмірної ялинки, яка з часом перебере на себе роль новорічної ялинки міста.

Нагадаємо, раніше у Луцькраді розповіли, що не приймали жодного рішення щодо видалення ялинок на Театральному майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна відмазка! Ви уявляєте скільки треба часу, щоб виросла відповідна нова? А старі признають старими і хворими - ну натяк зрозуміло...!
Відповісти
Так мова йде не про те, що посадять маленьку, а великорозмірну... Це ще й можливість вкрасти бюджетні кошти, оскільки великі дерева дорогі зазвичай... Переливають з пустого в порожнє: страрі три зрубати, бо старі та хворі. а скажіть, як приживаються великорозмірні дерева? Вони не стануть через півроку теж старими і хворими? Треба ж вигляд діяльності створювати
Відповісти
Вам ніколи і нічим не догодити)
Те не так, се не так. Ходять в обісраних, перепрошую, штанях і думають-гадають, хто ж їм в ті самі штані г*вна підклав. Жалюгідно.
Відповісти
Звичайно нам не вгодиш... бо ми звичайні громадяни звичайні платники податки які хочуть щоб за їхні кошти не робили якісь прикаблучки типу перекладені з місця на місце бруківка та перенесення дерев... а робили потрібні речі для простих громадян наприклад забезпечили транспортне сполучення з віддаленими мікро районами, зробили елементарні зручності у віддалених районах типу вода та каналізація, робили благоустрій не тільки по проспекті Волі та Соборності ай по інших вулицях... Ось що ми хочемо... а не вічний ремонт навпроти ЦУМу. Це наші податки !!!
Відповісти