Луцькі школярі передали військовим маскувальні сітки. ВІДЕО

Луцькі школярі передали  військовим маскувальні сітки. ВІДЕО
34 маскувальні сітки передали луцькі школярі представникам 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Військові обласного комісаріату юнакам і дівчатам продемонстрували зброю, яка є на озброєнні у ЗСУ. Про це розповів обласний військовий комісар Роман Кулик, - пише Суспільне Волинь.

"Нам постачають сам каркас, просто плетемо вузлики. І тканини нам постачають не дуже багато. Тому тканину ми фарбуємо: старі простирадла, старі наволочки якісь білі, можливо, сіру тканину. Це все самостійно робиться, тоді нарізаємо і плетемо. Учні радо долучаються до цієї роботи, їм подобається, тому що це для них таке незвичайне заняття", - розповідає школярка Анастасія Бохонюк.

Як розповів обласний військовий комісар Роман Кулик, акцію започаткували військові оперативного командування “Захід” спільно з обласним військовим комісаріатом, Центрами національно-патріотичного виховання дітей та молоді і естетичного виховання. З його слів, у військові частини волинські школярі за останні кілька місяців передали 62 маскувальні сітки.

Військові та луцькі школярі вшанували пам’ять загиблих захисників Донецького аеропорту хвилиною мовчання. Разом переглянули зброю, яка використовується у збройних силах та інших військових формуваннях.

Заступник військового комісара Луцького об’єднаного комісаріату Олександр Фурман розповів: "Це і автомати Калашникова, кулемети і снайперська гвинтівка. Діти можуть спробувати зборку, розборку. Відповідно представлені і міни різні, протитанкові, протипіхотні, гранати. Розгорнутий сухпайок, яким користуються військовослужбовці у ЗСУ".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.