У Луцьку з вікна випав палаючий чоловік

У Луцьку з вікна випав палаючий чоловік
З вікна 5-поверхового будинку на проспекті Перемоги, 18 випав лучанин.

Інцидент трапився 3 червня близько 17:00, ‒ пише Вісник+К.

На незвичний глухий звук зреагував сусід постраждалого з другого поверху Дмитро Гаталевич.

«Спочатку я подумав, що у когось з вікна випали якісь меблі. Але потім побачив на розбитій залізній огорожі чоловіка, в якого горіла спина. Я швидко загасив вогонь мінеральною водою і викликав реанімаційну швидку допомогу», ‒ розповів Дмитро.

На місці пригоди реанімаційна бригада хвилин десять боролася за життя чоловіка, згодом його повезли у лікарню. Оперативно до місця події прибули й рятувальники. Оскільки двері квартири були закриті зсередини, пожежні потрапили в квартиру через те ж вікно. Там ніяких ознак загорання не виявили.

Коли додому повернулася жінка постраждалого, вона розповіла, що чоловік вдома перемотував електричні двигуни. Як кажуть рятувальники, під час таких робіт використовують розчинник і лаки, які дають небезпечні випари. Поруч із місцем, де працював власник квартири, виявили газову запальничку. Очевидно, коли чоловік спробував нею скористатися, стався спалах летючих займистих речовин. В його епіцентрі й опинився постраждалий. Як припускають рятувальники, що в стані больового шоку він випав з вікна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це не перша новина такого характеру. І навіщо люди створюють у будинках майстерні? то ж не тільки свої, а й інші квартири наражають на небезпеку!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку з вікна випав палаючий чоловік
03 червень, 2013, 18:40