Футболісти-аматори запланували турне виправними колоніями Волині

Футболісти-аматори запланували турне виправними колоніями Волині
Футболісти-аматори з Володимира-Волинського зіграли матч з засудженими.

У місті розпочав роботу фонд «Відродження спортивних ініціатив молоді», заснований з ініціативи керівного складу місцевого боксерського клубу «Любарт», - пише IA ZIK.

Мета нового громадського об’єднання, яке діє за рахунок благодійних внесків – популяризація здорового способу життя серед молоді, суспільна і спортивна реабілітація юнаків, які відбувають чи вже відбули покарання у місцях позбавлення волі, допомога ветеранам спорту.

Як повідомили активісти фонду Петро Федор, Василь Поліщук та Володимир Аємбеков, вже відбулась перша поїздка у виправну колонію посиленого режиму №40, що у місті Дрогобич на Львівщині. Тут аматорський футбольний клуб «Володимир» зіграв надзвичайно емоційний футбольний матч з командою тамтешніх в’язнів.

«Завдяки цьому засуджені хоч трохи поспілкувались з людьми з іншого боку паркану під колючим дротом, кажуть, було свято», – розповів учасник матчу Федор, дякуючи за сприяння в організації такого, поки що незвичного заходу, адміністрації колонії.

Активісти «Відродження спортивних ініціатив молоді» відзначили, що ситуація в українських колоніях потрохи змінюється на краще. Ось наприклад у Дрогобицькій є вже хороше футбольне поле, тенісний корт, інвентар, до яких засуджені мають безперешкодний доступ.

Найближчим часом володимирські спортсмени планують відвідати ще й Маневицьку та Цуманську колонії на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Футболісти-аматори запланували турне виправними колоніями Волині
04 червень, 2013, 08:21
Німеччина тоне. ВІДЕО
04 червень, 2013, 07:00