В Україні можуть ввести нові стандарти для автономерів

В Україні можуть ввести нові стандарти для автономерів
Уряд готує чергове нововведення для українських автомобілістів.

Найближчим часом Кабінет міністрів розгляне зміни до ДСТУ автомобільних номерів, - пише Канал24.

Після набрання рішенням чинності всім власникам транспортних засобів протягом наступних п'яти років доведеться змінити номери відповідно до нових вимог. А в зв'язку з можливим прийняттям поправок до Закону України "Про дорожній рух", ціна номерів ризикує вирости вдвічі, а значить, введення нових стандартів значно вдарить по кишенях автомобілістів.

"Компаніям, які зараз займаються виготовленням номерів, доведеться переналагоджувати свою обладнання, змінювати постачальників заготовок і вимоги до продукції, – говорить юрист Артем Горсунскій. – Все це потребує і часу, і фінансових вкладень. І, природно, позначиться на кінцевій вартості номерів. При цьому неясно, чому існуючі стандарти, які відповідають прийнятим в ЄС нормам, погані? І якщо власники авто з рівнем достатку вище середнього не сильно відчують цінові коливання, то що робити тим, у кого місячний дохід нижче? Приклади так називаємо евроблях показують, що проблеми в такому разі неминучі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мєнт - то не професія, то діагноз. Паталогія. Згадайте скільки вже разів ті стандарти міняли ! І все не заради чогось потрібного, а тільки заради наживи. Пам'ятаєте, як заставляли купляти у визначених ними виробників червово-білі стрічки і клєїти їх на бампер ? Або гравірувати скло на фарах ! А зразки номерних знаків міняє всякий новопризначений міністр - на більше він не спроможний . Вони то будуть робити поки народ не зробить їм кулаком пластику морди. Або хоч би не добавить монтіровкою одну звивину під кашкет !
Відповісти
Правильно!
Лох должин страдать!
Відповісти