Пляжна мода від «сильних світу цього». ФОТО

Пляжна мода від «сильних світу цього». ФОТО
Вкрай рідко можна побачити можновладця в одязі, який виходить за межі його суворого дрес-коду.

А як одягаються ці люди на відпочинку? Наприклад, на пляжі? Купальні костюми певного покрою і кольору чи все-таки дозволяють собі розслабитися і просто побути хоч пару годин звичайними людьми? Про це розповість наша сьогоднішня серйозно-несерйозна фотоподборка, - пише Bigpicture.

1. Велична поза і владний погляд Володимира Жириновського роблять його схожим на давньоримського імператора. Тільки прості спортивного крою труси смарагдового кольору і пластикова пляшка з мінералкою зближують його з простим народом.



2. Подружжя Клінтон прихильники активного відпочинку та здорового способу життя. Навіть у купальних костюмах ця пара поводиться вельми аристократично.



3. Борис Єльцин завжди був близький до народу. Навіть його пляжний костюм нічим не примітний: прості чорні плавки і кепка з козирком, як у більшості чоловіків пострадянського простору. Те, що це не простий громадянин гріється на сонечку, видає тільки серйозний дядько в костюмі на задньому плані цього фото.



4. Одруження французького президента Ніколя Саркозі на розкішній фотомоделі Карлі Бруні наробило багато шуму в пресі і викликало масу пліток і пересудів. Але пара не звертає на це ніякої уваги. На відпочинку подружжя поводяться як більшість закоханих - весело спілкуються і ходять, тримаючись за руки. Навіть їх купальні костюми, підібрані в одному кольорі, кажуть про близькість цієї пари.



5. Спортивній фігурі Барака Обами можуть позаздрити багато чоловіків. Але, незважаючи на це, американський президент ніколи не дозволяє себі обтягуючих плавок на пляжі.



6. Німецький канцлер Ангела Меркель разом зі своїм чоловіком Йоахімом Зауером, спеціалістом з квантової хімії, у класичних купальних костюмах. Обличчя подружжя на фото дуже серйозні, ніби на відпочинку вони вирішують глобальні світові проблеми.



7. Молодий герцог Кембриджський на відпочинку дозволяє собі максимально розслабитися. Про це говорять його фривольні сімейки з перчиками чилі.



8. Від звичайних життєвих казусів, виявляється, ніхто не застрахований. На фото ще молодий принц Чарльз притримує плавки двома руками.



9. Незворушний генеральний секретар ЦК КПРС Леонід Брежнєв у класичних сімейних трусах, зшитих на одній з радянських фабрик.



10. На знімку Джон Кеннеді весело проводить час на пляжі, плаваючи і спілкуючись з простими американцями.



11. Прем'єр-міністр Великобританії Уїнстон Черчілль у модному в сорокові роки купальному трико.



12. Князя Монако Альбера II на відпочинку важко відрізнити від звичайного європейського туриста. На фото він у центрі в строкатих шортах з тропічним принтом.



13. На знімку (справа) перший мер Москви Гаврило Попов в строгих смугастих шортах і його наступник Юрій Лужков (ліворуч) у вельми скромних за розміром плавках.



14. Борис Нємцов, незважаючи на свій вік, навіть на пляжі воліє виглядати красиво і стильно.



15. Дивлячись на чоловіків на знімку, навіть не можна припустити, що вони відомі і багаті. На фотознімку зліва направо: Роман Абрамович (мільярдер), Валентин Юмашев (зять Єльцина) і Володимир Познер (телеведучий) на пляжі острова Сент-Бартелемі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
класні фото. найбільш сподобався Жириновський
Відповісти
Останні новини
Пляжна мода від «сильних світу цього». ФОТО
04 червень, 2013, 09:52