На Волині ‒ проблеми з перетином кордону

На Волині ‒ проблеми з перетином кордону
Польська прикордонна служба попереджає про складнощі з перетином кордону з Україною в пункті пропуску «Дорохуск ‒ Ягодин» 4 червня в першій половині дня через плановий ремонт трансформаторної станції.

Кордон буде складно перетинати з 9:00 до 14:00 (за київським часом) в обох напрямках, ‒ пише Слово Волині.

«Водіям, які сьогодні планують перетинати кордон України та Польщі, прикордонна служба пропонує обрати пункт пропуску «Хребене ‒ Рава-Руська (Львівська область)», що дозволить уникнути ускладнень», ‒ відзначили в прес-службі.

Польські прикордонники зазначили, що труднощі з перетином кордону в ПП «Дорогуськ ‒ Ягодин» можуть тривати довше запланованого часу в разі непередбачуваних обставин.

Зауважимо, на польсько-українському кордоні протяжністю близько 540 кілометрів діє 12 ПП: по шість автомобільних та залізничних, більшість з яких находяться у Львівській області. Торік кордон між країнами, на який припадає найбільша ділянка східного кордону Євросоюзу, перетнуло 5,5 млн автомобілів, що на 8% більше, ніж роком раніше. У першому кварталі цього року ріст склав 5% ‒ до 1,3 млн авто. 85% автомобілів, які перетинають кордон між Польщею та Україною, становлять приватні авто українців, котрі найчастіше їздять до сусідньої держави за товарами для перепродажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині ‒ проблеми з перетином кордону
04 червень, 2013, 11:57
У Нью-Йорку ‒ потоп. ВІДЕО
04 червень, 2013, 11:29