У Луцьку запрацювала комп’ютерна Академія «ШАГ»*

У Луцьку запрацювала комп’ютерна Академія «ШАГ»*
Днем відкритих дверей діяльність на Волині розпочав новий навчальний заклад – Комп’ютерна Академія «ШАГ».

На захід, що відбувся 1 червня, зібралося близько сотні майбутніх студентів, а також батьків з дітьми, які є потенційними абітурієнтами Малої комп’ютерної академії.

Наразі в Україні – 14 філій КА «ШАГ» в різних містах, а також у Росії, Чехії та Естонії. Відтепер і волиняни отримали можливість навчатися в себе, не долаючи щотижня дорогу до Рівного, де «ШАГ» працює вже понад десять років.

На початку Дня відкритих дверей із вітальним словам до присутніх звернулась директор Волинської філії Комп’ютерної Академії «ШАГ» Інна Кондратюк. Вона поінформувала про актуальність професії ІТ-спеціаліста, про діяльність КА «ШАГ» загалом та в Луцьку зокрема. Своїм досвідом у цій сфері поділилися й діючі ІТ-спеціалісти.

З умовами навчання, програмами та роботами випускників КА «ШАГ», а також перспективами працевлаштування ознайомила заступник директора Рівненської філії Комп’ютерної Академії «ШАГ» Людмила Єрмакова. На завершення майбутні абітурієнти мали змогу поставити запитання керівництву академії, індивідуально поспілкуватися та детальніше дізнатися про навчання в КА «ШАГ».

Зауважимо, що зараз триває набір на навчання на професійну освіту на спеціальності: програміст, системний адміністратор та комп’ютерний дизайнер.

КА «ШАГ» – це найбільший в Україні приватний навчальний заклад, що дозволяє практично з нуля і лише за 2,5 року отримати одну з найбільш затребуваних професій на сучасному ринку праці: програміста, дизайнера та системного адміністратора. Адже, як свідчать статистичні дані, сьогодні на ринку праці ‒ 20% усіх вакансій, де потребують ІТ-спеціалістів. Іншими словами, на одне резюме такого спеціаліста припадає п’ять пропозицій роботи із зарплатою, вищою від середнього рівня. Зважаючи на це, сьогодні потрібно здобувати саме ту професію, яка в найближчому майбутньому дасть змогу працювати на ринку ІТ-індустрії, що динамічно розвивається у всьому світі.

В Україні серед численних вишів та інших спеціалізованих закладів, лише «ШАГ» пропонує вузькоспеціалізоване навчання, де 90% практики студенти здобувають під час занять.

Крім того, КА «ШАГ» постійно та оперативно реагує та адаптовує програми навчання до змін на ринку ІТ-технологій і пропонує студентам лише ті програми, які є актуальними і користуються попитом у роботодавців. А завдяки міжнародним зв’язкам кращим студентам КА «ШАГ» допомагає у працевлаштуванні в Україні та за кордоном.

Також студенти Академії, мають можливість заявити про себе на весь світ, беручи участь в міжнародних грантах та престижних ІТ-чемпіонатах, а відтак, стати ще кращими, ще досвідченішими.

І, чи не головне, що саме в Комп’ютерній Академії «ШАГ» дипломи після успішного закінчення навчання видаються студенту двома мовами: українською та англійською. А сертифікати – міжнародного зразка, сертифіковані компаніями Microsoft, Cisco Systems, Autodesk, Linux. Це дає можливість випускникам стати більш конкурентоспроможними на вітчизняному ринку праці та за кордоном.

Заняття відбуваються у зручний час на двох формах: стаціонарі та напівстаціонарі та можуть тривати паралельно зі здобуттям основної освіти чи з роботою.

Навчання у Малій комп’ютерній академії на Волині розпочинається 15 вересня.

Детальніше про умови вступу та навчання у КА «ШАГ» можна дізнатися за телефонами: (097) 114 52 50, (095) 609 58 38 або завітавши до нас за адресою: м. Луцьк, вул. Бойка, 1 (5-ий поверх).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова "контора" для збивання грошей з людей та їхніх дітей! Чому вони навчать? Як користуватись компом, програмами, що таке операційна система...? Ну так це елементарно можна самому, при бажанні, вивчити, а у школах цей базис дають! Саме головне у такому навчанні повинно бути - вивчення програм, вміння складати-писати ці програми, навчання мови програмування... а це вони не зможуть дати! А один тілки момент: "...дозволяє практично з нуля і лише за 2,5 року отримати одну з найбільш затребуваних професій на сучасному ринку праці: програміста, дизайнера та системного адміністратора." говорить, що хочуть дуже швидко грошенят "накосити", а у такому випадку кажуть - швидко тільки кошенят народжують!:) Для цього є ВНЗ, університети, інститути... Так що не треба тут, на ровному місці, людей оболванювати!:)
Відповісти
http://www.microsoft.com/ukraine/news/issues/2012/05/imgine-cup-2012-finalists.mspx
Відповісти
І чим все скінчилось ? Перемогли ?
Відповісти
От саме ваші університети та інститути мені майже нічго не дали!А у Шазі навчили по ділу!
Відповісти
Університет теж не навчить практичним навикам програмуваня, якщо студент сам не захоче, знаю багатьох програмістів, які закінчили ВНЗ, а програмувати не вміють.
Відповісти
Університет повинен дати базис (основу), а також навчити вчитись. Це перевага отримання вищої освіти.

В "Шаг" - судячи по їх курсах і обіцянках, вчать по стандартним программам Майкрософта, Циско і т.д., тобто не закладають базис, а просто вчать правилам роботи з конкретним залізом, або мовою програмування.
І екзамени від Майкрософта це підтверждують - я особисто їх здавав. Якщо є кілька рішень проблеми, бали ти отримуєш за те, яке є офіційним. Ніякої творчості і самодіяльності.

Це насправді технічна спеціальна освіта - ПТУ.
Відповісти
Вчуся в цій Академії у Рівному. Тільки позитивні враження. До цього провчилася п'ять років у ЛДТУ(Луцький Державний Технічний Університет). Академія дає мені саме ті знання, які потрібні у розвитку моїх професійних навичок, як дизайнера. Перша ж освіта, нажаль, в цьому напрямку майже нічого не дала, так як малювати я вміла, навчаючись близько 11-ти років у художній школі.
Відповісти
Вчуся вже другий рік тут у Луцьку. Подобається!!!!Єдине, аби в країні все булор добре.
Відповісти
Чесно, вчуся, трохи лінуюся, але подобаєтся
Відповісти
А де тоді навчать?У Політесі???
Це неможливо.Я там була. Там одна застаріла теорія!І гроші-гроші-гроші.
А в Шазі хоч вчать суто дизайнерським штукам.Самим важко це осягнути.
Відповісти
Був в Адреналіні з сином на Золотому байті. Хорошу справу роблять люди, діти раді!
Відповісти
Вчуся тут, знайома вчилася у Рівному,казала багато хорошого, але й достатньо негативу. Але я поки Луцьким Шагом довольна. Молоді прогресивні викладачі
Відповісти
Я учусь на стационаре. Очень довольна преподователем по дизайну. Всем нам она нравится, объясняет доступно, атмосфера хорошая(ни над кем не издевается), на все вопросы отвечает и интересные задания дает - от простых к сложным.
Відповісти
Вуса тут вже рік. Знаю майже досконало три програми.Ще паралельно чуся у Лнту. ЖАХ ЖАХ!З паперу ліпимо фігури....А програмам на вчать- кажуть відкривайте ютьюб! Це нормально?
Відповісти
тут гнали на ЛДТУ. Хочу додати свою людку дьогтью. Я вчився там на дизайнера. Випустився- нічого не вмію.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку запрацювала комп’ютерна Академія «ШАГ»*
04 червень, 2013, 12:39