Захисник «Волині» впорався з Ібрагімовічем

Захисник «Волині» впорався з Ібрагімовічем
Оборонець луцької "Волині" Ванче Шиков, граючи за національну збірну Македонії, протистояв знаменитому шведу Златану Ібрагімовічу.

Поєдинок між македонцями та Швецією відбувся 3 червня, - повідомили у клубній прес-службі.

Центральний захисник лучан відіграв вчора усі 90 хвилин контрольного поєдинку своєї команди із збірною Швеції. У Мальме балканці виглядали дуже впевнено проти учасника фінального раунду ЄВРО-2012 та команди, яка нещодавно не залишила каменя на камені від Англії. Шведи краще комбінували, утім впевнена гра Шикова не дозволила відзначитися Златану Ібрахімовичу.

Декілька разів Ванче рятував команду у небезпечних ситуаціях, які виникали в штрафній македонян. Шведи таки забили наприкінці першого тайму - свою команду підвів лівий захисник збірної Македонії, який не встиг за Качаніклічем.

Наприкінці матчу ініціатива була за гостями, утім до реальних гольових моментів біля воріт скандинавів справа не дійшла.

Як розповів Ванче Шиков клубній прес-службі, 11 червня македоняни зіграють другий товариський поєдинок – в Осло проти Норвегії.

«У цьому матчі, найімовірніше, за збірну після довгої перерви зіграє Душан Савич. Стосовно моєї участі, то можливо тренери вирішать спробувати в центрі захисту іншого футболіста», - сказав Шиков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після завершення сезону і у "товарняку" хлопчик з футбольної школи вдало би грав проти Ібри!:)))
Відповісти