Де придбати в’язані сукні за оптовими цінами?*

Де придбати в’язані сукні за оптовими цінами?*
В’язані сукні завжди користувалися особливою популярністю серед жінок. І не дивно! Адже вони не просто захищають наше тіло від холоду, а й додають ніжності, тепла кожному образу і створюють максимальний рівень комфорту для нас. Крім цього, в’язана сукня ідеально поєднується з різними образами. ЇЇ можна одягати з колготами, джинсами, вузькими брюками та високими чоботами. Такі поєднання підійдуть як для прогулянок, так і для романтичних побачень, святкування важливих подій, походів на роботу, і не тільки. До того ж, асортимент в’язаних суконь тут настільки величезний, що тепер можна підібрати модель бажаного кольору, розміру, дизайну за доступною ціною.

Як зекономити на покупці сукні?

У зв’язку зі значним попитом на в’язані сукні, сьогодні чимало магазинів займаються їх реалізацією. Однак, ціни в більшості з них просто захмарні. Як тоді зекономити кошти на покупці? Альтернативним варіантом стане безпосередня співпраця з виробником такого одягу. Приміром, на протязі багатьох років українська фабрика «Наталка» займається створенням та реалізацією стильних та якісних в’язаних виробів. Завдяки цьому ви можете не переплачувати відсотки посередникам, а купувати сукню прямо з виробництва. До того ж, компанія пропонує придбати в’язані вироби за оптовими цінами, що являється вигідним варіантом не тільки для окремих клієнтів, а й для бутиків та магазинів жіночого одягу.

На що звернути увагу, обираючи в’язану сукню?

• Фасон. В цьому випадку найкраще орієнтуватися на тип фігури та зріст. Приміром, для жінок з пишними формами підійдуть сукні вільного крою (oversize) з V-подібним вирізом, тоді як для худеньких можна придбати більш приталений варіант. До того ж, жінкам низького росту не варто купувати сукню довжини максі – вона візуально вкоротить ноги.
• Матеріал. Якщо ви шукаєте сукню на холодну пору, то оптимальним варіантом стануть моделі з вовни та бавовни. Для літніх образів можна надати перевагу сукням, виготовленим з бавовни у поєднанні з віскозою. Такі матеріали будуть приємними до тіла, не викликатимуть подразнень та роздратувань.
• Колір. Асортимент кольорів в’язаних суконь сьогодні просто вражає. Це можуть бути однотонні сукні популярних відтінків, або сукні з поєднанням кількох кольорів для прихильниць яскравих образів. Головне – не переборщити з кількістю відтінків в одному образі.

Ну а розбавити образи власницям в’язаних суконь вдасться за допомогою додаткових аксесуарів, особливою популярністю серед яких користуються пояси, буси, кольє, брошки та інші прикраси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сукня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.