Доступний та надійний хостинг – запорука якісної роботи сайту*

Доступний та надійний хостинг – запорука якісної роботи сайту*
І так, ви вирішили створити свій перший сайт. І тут одразу постало питання про вибір надійного та недорогого хостинга. Чудовим варіантом для початківців та впевнених користувачів стане VPS/VDS, його надійність перевірена часом, а доступна вартість дозволить створити та використовувати сайт без значних фінансових затрат.

Що собою являє хостинг

Хостинг – це платформа, на якій зберігатимуться всі дані майбутнього сайту, вона дозволяє працювати з завантаженою інформацією 24 години на добу 7 днів в тиждень, завантажувати нові дані, редагувати їх, налаштовувати функції т особливості роботи електронного ресурсу. Оплачуючи вартість хостингу ви купляєте місце на сервері для зберігання файлів, які будуть завантажуватися на сайт.

Для того щоб визначитись який саме хостинг вам необхідний, в першу чергу потрібно подумати над цілями, потребами, очікуваним трафіком та іншими індивідуальними моментами. Після цього можна приступати до вибору самої платформи.

Що важливо при виборі хостинга

При виборі хостинга важливо звернути увагу на такі критерії:

• місце на жорсткому диску – цей показник залежить від цілей та потреб сайту, простий лендінг та сайт-візитка займе не більше декількох гігабайт, інтернет магазин бо повноцінний сайт компанії потребуватиме вже мінімум декілька десятків гігабайт;
• зручність управління його роботою – важливий момент, особливо для початківців;
• вартість – в більшості випадків вона залежить від необхідного місця на жорсткому диску;
• надійність;
• якість технічної підтримки – рано чи пізно можуть виникнути технічні проблеми та питання, тому якісна технічна підтримка важлива для оперативного їх вирішення;
• можливість резервного копіювання даних – немає досконалої платформи, ризик втрати даних існує завжди, тому дуже важлива можливість резервного копіювання, перед покупкою хостингу цей нюанс варто обговорити;
• технологічні можливості – хостинг повинен підтримувати всі найпопулярніші скрипти, в іншому випадку сайт не зможе функціонувати, перед покупкою ознайомтесь з переліком скриптів, які підтримує хостинг та перевірте, чи буде підтримуватись мова програмування вашого сайту.

Саме ці критерії в майбутньому визначають якість роботи сайту та зручність керування ним. Звичайно, існують безкоштовні хостинги, проте рівень їх надійності мінімальний, часто виникають проблеми з технічною підтримкою, технічні і функціональні можливості обмежені. Якщо вашою ціллю є надійний якісний та функціональний сайт, тоді покупка надійного хостингу просто необхідна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Доступний та надійний хостинг – запорука якісної роботи сайту*
21 листопад, 2019, 21:10