Палиця проігнорував питання, яке болить тисячам його виборців, ‒ експерти

Палиця проігнорував питання, яке болить тисячам його виборців, ‒ експерти
Усі волинські депутати, окрім двох, проігнорували проблему скасування потяга «Ковель-Чернівці», чим продемонстрували свою віддаленість від проблем своєї громади, інтереси якої мали б лобіювати на найвищому державному рівні, - заявляють експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Про це йдеться в Аналітичному підсумку політичних подій, підготовленому експертами ЦПАВК, - пише ВолиньМедіа.

«Зокрема, дивує відсутність реакції від «луцького» народного обранця Ігоря Палиці (на фото), який би мав узятися за це питання, яке болить тисячам саме його виборців», - пишуть експерти.

Нагадаємо, питання скасування потяга «Ковель-Чернівці» стало гострим і резонансним серед громадськості Волинської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

«Транспортне сполучення Луцька між Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями є дуже болючим питанням, яке ніхто не намагається вирішити негайно. Мова йде про стан дороги Луцьк-Львів, яка практично знищена, а тут ще й скасовують потяги – альтернативний вид транспорту не побитими дорогами», - нагадуть експерти.

Активісти зібрали більше 6 тисяч підписів під зверненнями до керівництва залізниці та області на підтримку цього потяга, провели акцію протесту. Підтримали громаду Волинська обласна та Луцька міська ради. Луцький міський голова Микола Романюк теж подав клопотання з цього приводу до «Львівської залізниці».

Зрозуміло, що скасування потягів не проходить без узгодження в «Укрзалізниці». Відтак апелювати до міністерства транспорту і зв’язку – логічно було б народним депутатам, обраним на Волині.

Проте тільки двоє з них відгукнулися на заклики громадськості. Степан Івахів подав депутатський запит до гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна. Надсилати запити, задавати запитання і поширювати заяви став також Анатолій Вітів.

У той час в Івано-Франківській області на захист потяга стало п’ять народних депутатів –Олесь Доній, Володимир Шкварилюк, Руслан Марцінків, Роман Чернега та Анатолій Дирів.

«Це у свою чергу викликає відчуття передбачуваної віддаленості від проблем своєї громади, інтереси якої мали б лобіюватися нардепами на найвищому державному рівні країни» - кажуть у ЦПАВК .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хіба йому в Швейцарії є якесь діло до проблем лучан?
Відповісти
Що ви всі хочете від нього?! Мало він робить для Луцька!? Вкладає купу грошей - до мільйона в місяць...та все одно поганий...потяг він вам не забезпечив!? Для цього є купа депутатів обласної та міськоЇ ради, яки мають до цього пряме відношення. Цінуйте те, що маєте.
Відповісти
Не звикли мы цінувати)набагато легше облити брудом...ніж подякувати...я би на його місці після такой "вдячності" нічого не робив для міста більше...наш бюджет вкладає в місто в 10 разів меньше на місяц ніж він, а Волинь пост має особливе кохання до І.П....бо він не Волиньски новини)))
Відповісти
Ну то нафіга він ішов у Раду, якщо він там нічого не робить? Питання лучан дуже доречні: чому Палиця не зреагував на реальну проблему? Якщо йому западло, то нехай профінансує за власний кошт хоча би один вагон до Львова ... А то кинув кілька копійок,а штаб уже всіх у зобов*язаних записав...
Відповісти
Слухайте, піарщики Палиці,які працюють на нього та тих на кого скаже сам "Пан"))) та працівники міськ ради))) Вам снарядів мало було?:)
Отак далі в такому руслі продовжуйте!Весело та тупо-це все про вас....
Розвели більшість лучан, окей, - це на Вашій совісті,але не всіх..., додам та зрозумійте,що є свідомі,не деградовані та не старші люди, на яких Ви й орієнтувалися + малолітні студенти!!! І дякувати Богу, люди це поч. розуміти!!!

Нема що тут цінувати!!! Тут по голові замало дати,як йому так і вам, а вам ще по морді, та по пальцях!
Відповісти
та тут роби не роби все до сраки, бо допоки в Луцьку не вимре бидлоття, нічого не поробиш, шо зробив власне ТИ шановний? Перелік будь-ласка?! Про те що зробив Палиця, і все що продовжуе робити ми всі вкурсах, а ти шо зробив? Гітлера на вас не має, розстріляв би в момет ідіотів! Убогим-убоге життя! Амінь!
Відповісти
Для того, щоб відрізняти цукерку від л@йна, не обов'язково бути кондитером. Розумієш про що я?
Відповісти
Мацай лоба й вари борщі.
Відповісти
це тобі адресувалось не продажному, а то може не дійде
Відповісти
вкладає бо знає що буде прибуток
Відповісти
Для решти волинських депутатів це питання не є головним,бо вони поїздами не їздять.А виборці їх менше всього цікавлять.
Відповісти
на біс, ще разок.
Відповісти
болісне питаня нахолєру він тягне ФК Волинь в 1 лігу?!
Відповісти
Палиця дуже багато робить добрых справ
Відповісти
для вас під ніком лола то видно.для решти більшість основна коштів їх благодійних фондів йде на саморекламу їх же..тупо то все..і сотої частини свіжовкраденного ніхто не вертає таким чином..для вас вони бізнесмени..чудо -люди...що ж лекції в гарварді з чудових волинян думаю ніхто ні коли не прочитає..чого писати не буду..вам того, лола, поки не поняти..вірте в палку як чудо природи..так простіше жити..моментами..а в 40 поймете що дура..
Відповісти
добрими справами не хизуються...
Відповісти
Палица заботится о Хайфе там его историческая родина
Відповісти
Хай буде з усіма вами добро..
Відповісти
Палиця людина з великої букви
Відповісти
На таких как Палица и Романюк Луцк держится!Так держать!!!
Відповісти
ага на таких продажних як ти, палиця і романюк
Відповісти
врятував життя нашій доньці.
Відповісти
Я ніхто насправді.
Відповісти
Волиньпост уже смішний із Палицею. Виглядає як спецзамовлення на цькування. Випишіть список інших депутатів і зрідка згадуйте їх. А то, тільки Палицю "піарите". Нудно і примітивно.
Відповісти
Хочу, щоб він мене купив...
Відповісти
Хлопці,не заздріть йому,Вам до нього далеко...
Відповісти
своїй хай подякує..савєтска сімя начальників.всім ізараз до них далеко.щербіцькі виб..л..
Відповісти
а тобі значить близько, ясненько....
Відповісти
Палицюки сир відробляють нормально
Відповісти
"Усі волинські депутати, окрім двох..." - хто другий?
Відповісти
"Усі волинські депутати, окрім двох, проігнорували проблему скасування потяга «Ковель-Чернівці»"... А матеріал про Палицю... А де решта?
Відповісти
коли це багатих цікавили поїзди він ним не їздить
Відповісти
Отакі вони - жиди!
Відповісти
ВолиньПост, не захлиніться
Відповісти
Останні новини
Палиця проігнорував питання, яке болить тисячам його виборців, ‒ експерти
04 червень, 2013, 14:30