Телебачення онлайн. Як користуватись*

Телебачення онлайн. Як користуватись*
Сучасні люди звикли отримувати новини та розважальний контент через телебачення, але сьогодні задоволених споживачів якістю телемовлення українських, та й закордонних каналів, стає все менше. Телебачення у сьогоднішньому форматі дратує невідповідністю свого контенту вимогам споживачів, дратує надокучливою рекламою та не дає споживачам послуг жодного вибору. Альтернативою виступає онлайн-телебачення, користуючись яким всі негативні моменти можуть бути знівельовані, а вартість залишатиметься в рамках звичних платежів за послуги кабельного ТБ від місцевих провайдерів.

Сервіси пакетного онлайн-телебачення (відео за запитом)

Щоб дивитись тебелачення онлайн – це, мабуть, найкращий варіант. Це цивілізований спосіб споживання ТБ-продукту цілодобово і з будь-якого пристрою. Платформ, котрі надають якісні послуги онлайн-телебачення в Україні не так вже й багато. Одним з кращих варіантів можна сміливо назвати сервіс Sweet.tv.

Головними задачами таких сервісів є такі:

• Доступ з будь-якого пристрою: персональний комп'ютер, смартфон, Smart ТV.
• Якісний продукт. Тут важливий і широкий асортимент каналів та розважального контенту, і швидкість сигналу, і гарантія якості послуг та сервісу.
• Доступна ціна.
На прикладі платформи Sweet.tv розглянемо переваги користування сервісами відео за запитом.
• Пакети для різної категорії споживачів згідно їх потреб. Sweet.tv пропонує 4 різних пакети, у яких найменша пропозиція складається із 164 телеканалів та 3000 кінострічок, доступних користувачу у будь-який час. При цьому майже половина каналів транслюється у форматі Full HD.
• Простота підключення за допомогою індивідуального коду (приходить у смс-повідомленні).
• Можливість безкоштовного користування сервісом протягом семи днів.
• Низькі ціни. Так, описаний вище мінімальний пакет коштуватиме споживачу 80 грн. за місяць, і це навіть менше звиклого пакету кабельного телебачення.
• Відсутність реклами та управління контентом.

Всі ці переваги сервісів «відео за запитом» роблять їх більш привабливими у порівнянні з онлайн-переглядом ефіру з офіційних сайтів телеканалів чи через платформи безкоштовних агрегаторів, але й про них варто сказати кілька слів.

Онлайнові агрегатори та індивідуальні трансляції

Щоб можна було дивитись телебачення онлайн, самотужки обираючи час перегляду та власне продукт, телеканали давно створили власні сайти із записами всіх своїх програм. Але користувачу не надто зручно тримати у браузері вкладки різних телеканалів для швидкого перегляду. Тому не дивно, що у відповідь на попит з’явилась на ринку і пропозиція – онлайнові агрегатори.

Такі платформи мають і свої переваги, і недоліки.

• Швидкість перемикання каналів, зібраних «під одним дахом» - це набагато зручніше, ніж користуватись індивідуальними трансляціями через офіційні сайти телеканалів.
• Наявність реклами – негативна складова агрегаторів з безкоштовним переглядом ефірів. Власне трансляція губиться серед величезної кількості рекламних сповіщень.
• Якість перегляду та швидкість сигналу може бути хорошою, але нерідко і розчаровує, і тут немає жодних гарантій.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Телебачення онлайн. Як користуватись*
20 листопад, 2019, 22:51