Як відрізнити сумку з натуральної шкіри*

Як відрізнити сумку з натуральної шкіри*
Чому варто надати перевагу сумці з натуральної шкіри виробам з шкірзамінників? І як відрізнити натуральну шкіру від штучної?
Відповідь на перше запитання очевидна: в першу чергу завдяки характеристикам матеріалу - натуральної шкіри. А саме практичності, зносостійкості, довговічності і високої якості готової продукції. Ну і звичайно це краса, стиль, благородство і особливий статус виробів з натуральних матеріалів, що не виходять з моди в усі часи.

Головний і чи не єдиний недолік шкіряних сумок - їх відносна дорожнеча. Це стає проблемою у випадках покупки ультра-модних авангардних моделей, які ледь проходить сезон-другий швидко застарівають. На відміну від класики, що не втрачає актуальності. На https://blanknote.ua/bags ви знайдете безліч сумок з якісної шкіри лаконічних та унікальних моделей на будь-який смак і гаманець.

Як відрізнити натуральну шкіру від штучних матеріалів?

Є кілька способів відрізнити натуральну шкіру від штучної. Наприклад за допомогою вогню, розтягування або орієнтуючись на позначки виробників.

На речах зі шкіри виробник зобов'язаний ставити значок - повідомлення про те, що це натуральний шкіряний виріб. Деякі виробники ще й прикладають зразок матеріалу, який може розповісти про його склад. Ярлик у формі звичайного ромба означає, що це шкірзам, а фігурний означає, що виріб виготовлений з натуральної шкіри.

1. Уважно огляньте виріб. Натуральна шкіра, зазвичай товша та еластичніша за шкірозамінник, має більш округлу і шорстку крайку (у штучних матеріалів вона гладенька і рівна). Якщо на зрізі (біля блискавки) або під підкладкою зі зворотної сторони сумки виявляється тканинна основа, трикотаж або нетканий матеріал, то це шкірозамінник. Якщо ви бачите ніжну «замшеву» поверхню - перед вами натуральна шкіра.
2. Стисніть пальцями сумку Blanknote, спробуйте зігнути. На виробі з натуральної шкіри, мають з'явитися дрібні зморшки, які при випрямленні швидко зникнуть, а сам виріб прийде в початковий стан. На поверхні шкірозамінника вам буде складно отримати зморшку. Але вже якщо вона виникла - це буде справжній залом, що не піддається розгладженню.
3. Капніть водою на матеріал виробу (якщо є можливість). Вода, що потрапила на шкіру, майже відразу ж поглинається, залишаючи лише вологий слід. Потрапивши на шкірзам, вона скотиться по поверхні і не вбереться. Але! Оскільки шкіряні вироби часто покриваються фарбами та іншими водовідштовхувальними складами, вода явно вбереться тільки в велюр, замшу, нубук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сумка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.