Який банк обрати для оформлення депозиту в Україні?*

Який банк обрати для оформлення депозиту в Україні?*
Уже давно минули ті часи, коли накопичені кошти було прийнято зберігати під матрацом або у шафі з одягом і тепер у нас з’явилася можливість не просто відкладати заощадження в банк, а й отримувати за це додаткові відсотки. Як? Саме з цією метою було створено депозити, перелік яких сьогодні просто вражає.

Якими перевагами користується клієнт, відкриваючи депозит?

• Отримує пасивний дохід. Сьогодні кожен може відкрити депозит, який дозволить легко накопичувати та примножувати грошові заощадження. До того ж, існують пропозиції, за умовами яких ви можете вільно керувати депозитними коштами (поповнювати або знімати), заробляючи при цьому до 10% річних.
• Вигідно інвестує. В цьому випадку мова йде про великі суми коштів. Замість того, щоб вкладати їх у власну справу, деякі клієнти приймають рішення відкрити рахунок на вигідних умовах і в кінці терміну співпраці отримують непогані відсотки від внесеної суми.
• Надійно зберігає. Як стверджують фахівці, депозит вважається одним із найменш ризикованих способів зберігання фінансів, навіть незважаючи на нестабільну економічну ситуацію в країні. До того ж, якщо банк оголошує себе банкрутом, кошти повертаються через фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Головне – довірити свої збереження надійній установі.

На що звернути увагу, обираючи банк для відкриття депозиту?

1. Рейтинг. Переважна більшість людей, вирішують відкрити депозит, маючи на руках чималі заощадження. Для того, щоб не втратити їх, варто довіряти лише тим установам, які вважаються провідними в нашій країні. Не менш важливо при цьому поцікавитися і рейтингами банків по депозитам. Приміром, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) займає 4-ту позицію по депозитам та 6-ту серед найкрупніших вітчизняних банків відповідно до рейтингу «50 провідних банків України».
2. Досвід роботи. Як проказує практика, оформити депозит краще в банку, досвід роботи на ринку якого становить не менше 15 років.
3. Фінансова активність. Банки, яким небайдужа активність клієнтів, створюють вигідні умови для них та проявляють лояльність у вирішенні фінансових питань.
4. Відгуки клієнтів. Досить часто клієнти, які оформляли депозит в банку, залишають свої відгуки про співпрацю на незалежних форумах. Саме ці відгуки слугують додатковим показником рейтингу фінансової установи серед реальних споживачів.

Ну а якщо ви не можете на 100% довіряти банку, який обрали у рейтингах кращих, оптимальним варіантом стане відкриття депозитів у кількох фінансових установах нашої країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Який банк обрати для оформлення депозиту в Україні?*
01 листопад, 2019, 23:20