Як отримати кредит на карту без застави та поручителів?*

Як отримати кредит на карту без застави та поручителів?*
Хочемо ми цього чи ні, але гроші являються невід’ємною частиною нашого життя. Без них ми не можемо повноцінно харчуватися, лікуватися, одягатися, навчатися, подорожувати та реалізовувати важливі цілі. Крім цього, гроші слугують стимулом для професійного розвитку, реалізації бізнес-ідей, втілення проектів. Але що робити, коли коштів на все це не вистачає? В таких випадках альтернативою стане райффайзен банк кредит, отримати який можна, не виходячи з дому.

В чому переваги такої послуги?

• Вигідні умови співпраці. Сьогодні, напевно складно знайти людину, яка б не чула про сумні кредитні історії з шаленими відсотками та відібранням майна. Однак, час не стоїться на місці і тепер з’явилася можливість отримати кредит до 300 000 грн без поручителів та застави. До того ж, для схвалення заявки не потрібно тижнями збирати документи та по кілька разів відвідувати банк. Достатньо мати паспортні дані, ІПН, довідку про доходи з місця роботи за останні 6-12 місяців (інші документи, які підтверджують платоспроможність) та номер телефону. При цьому клієнт може скористатися фіксованою процентною ставкою на весь період, а за умови отримання кредиту до 50 000 не знадобиться навіть довідка про доходи.
• Зручний та доступний сервіс. Отримати необхідну суму коштів від банку можна, оформивши заявку онлайн на кредит готівкою або ж на отримання кредитної карти. До того ж, прямо на сайті компанії ви можете розрахувати термін погашення кредиту, процентну ставку річних та щомісячну комісію відповідно до вказаної суми. Погашення кредиту здійснюється на рахунок банківської установи або у відділеннях банку.
• Високий рівень надійності. Ні для кого не секрет, що «Райффайзен Банк Аваль» уже на протязі багатьох років займається обслуговуванням клієнтів. За цей час вдалося завоювати високий рівень довіри та створити максимально безпечні умови співпраці. До того ж, вся інформація про самого громадянина, його звернення до фінансової установи залишається конфіденційною.

Що потрібно зробити для отримання кредиту на карту?

Якщо ви хочете отримати кредит, не виходячи з дому, то сучасний онлайн-сервіс http://uabanks.com.ua/ - ідеальний варіант для вас. Саме тут ви зможете детально дізнатися про умови отримання кредитних коштів та оформити заявку онлайн. Розгляд та схвалення такої заявки відбувається на протязі кількох годин. До того ж, професійні консультанти завжди готові відповісти на запитання, що стосуються кредитів. Головне – заздалегідь обговорити всі нюанси співпраці з банківською установою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит, банк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як отримати кредит на карту без застави та поручителів?*
19 грудень, 2019, 23:37