8-місячному малюку з Волині збирають кошти на пересадку печінки

 8-місячному малюку з Волині збирають кошти на пересадку печінки
В родині Олени та Андрія Грицишин народився малюк, однак він одразу почав боротися за своє життя.

Для того, аби врятувати дитину, сім’ї потрібно зібрати понад мільйон гривень.

Максиму Грицишин лише вісім місяців, однак рости йому доводиться у лікарні, адже власне від медиків залежить існування хлопчика. Наразі він знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії.

Лікарі поставили Максимкові невтішний діагноз – міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія.

Хлопчик потребує складної операції з пересадки печінки. Наразі після обстежень виявили, що батько хлопчика, Андрій, може стати донором для сина. За пересадку готові взятися в клініці «Оберіг», проте сума непідйомна для батьків.

Операція вартує 1 281 012 гривень. Звісно, додатково потрібні будуть кошти й на реабілітацію.

Зробити це можна перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

Номер карткового рахунка в АТ КБ «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна. Контакти батька: +380(95)5197052.

Наразі зібрали понад 70 тисяч гривень. Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у facebook, яку створили, аби врятувати малюка: https://www.facebook.com/groups/890552744697518/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки Господь Бог,Владика Всевишній,Всемогутній.Мілотивий і Святий!
Тільки Святого й Милостивого всемогутня й досконала сила,на Його Святих Умовах,за мить Сцілює!

Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

Вірте у Всемогутнього Святого Спасителя душі!
Бо Він не винен,але хоче сцілити,а головне врятувати душу!

Вірою зі всіма думками й вустами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!

Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули перед Милостивим!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування,що б впустити очищяти душу й оживити дух і з'еднатися з Духом Святим!

Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!

і я не претендую,що це все,а може щось і не так!

Прорватись скрізь вражину беспредельну,який нав'язує брехню на Істину,що б повбивали один одного,навідь сльозно криком до Спасителя Вискупителя!

І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!
Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!
Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
Відповісти