Брендові джинси – незамінна річ у гардеробі кожної сучасної жінки*

Брендові джинси – незамінна річ у гардеробі кожної сучасної жінки*
Сьогодні, напевно, складно знайти жінку, яка б не любила джинси. Саме цей елемент жіночого гардеробу вражає своє практичністю, універсальністю та неперевершеним зовнішнім виглядом. Разом з тим, джинси можна вдало поєднувати як зі спортивними футболками, кросівками, так і з стриманими блузами та туфлями на підборах. При цьому, вони довго зберігають свій вигляд та вигідно підкреслюють переваги жіночої фігури. Головне – обрати якісні джинси, значний асортимент яких представлений на https://ostriv.ua.

Якими перевагами ви скористаєтесь, придбавши брендові джинси?

• Поповните свій гардероб якісною річчю. Лише оригінальні джинси можуть «похвалитися» максимально високою якістю матеріалів та самого пошиття. В процесі створення такого одягу все продумується до найдрібніших деталей, а кожен етап контролюється на найвищому рівні. Завдяки цьому ви зможете носити брендові речі не один рік.
• Підкреслите свою індивідуальність. Відомі брендові компанії постійно працюють над тим, щоб створювати не лише якісні, а й оригінальні продукти. Одягнувши таку річ, ви автоматично відчуєте себе неперевершеною, зможете підкреслити свій статус в очах оточуючих. А це, в свою чергу, непоганий бонус до вашої самооцінки.

На що звернути увагу, обираючи джинси?

1. Фасон. У зв’язку з шаленою популярністю джинсів серед жінок, сьогодні з’явилося чимало варіацій цього одягу. Серед них: джинси-скінні, бойфренди, джинси-кльош, із високою посадкою, а ще mom-jeans та інші. Якщо правильно підібрати фасон, то такі джинси ідеально підкреслять вашу фігуру. Приміром, для фігури «пісочний годинник» найкраще підійдуть джинси-скінні та моделі з високою посадкою. У свою чергу, власницям пишних форм більше пасуватимуть прямі джинси та кльош. Якщо ж плечі і стегна однакової ширини, можна звернути увагу і на популярні mom-jeans.
2. Тканина. Матеріал якісних джинсів вирізняється хорошою щільністю та легкою рельєфністю. Вага таких брюк починається з 500 г.
3. Посадка. Сьогодні шиють джинси із високою, середньою та низькою посадкою. Так, низька посадка підійде худим жінкам з гарним торсом. Такі джинси можна носити з поясом та топом. Разом з тим, універсальним варіантом рахуються моделі з середньою посадкою, які гарно підкреслять будь-яку фігуру. А от високої посадки варто уникати повним жінкам.
4. Наявність етикетки. На етикетці брендових джинсів має бути лейб фірми-виробника. Причому в якісному одязі вона завжди зроблена з металу або шкіри.

Враховуючи ці рекомендації, ви зможете придбати джинси, які ще довго будуть служити вигідним доповненням до ваших образів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: джинси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Брендові джинси – незамінна річ у гардеробі кожної сучасної жінки*
27 грудень, 2019, 18:25