Мерія Луцька шукає орендаря для «Ротонди»

Мерія Луцька шукає орендаря для «Ротонди»
Луцька міська рада шукає охочих взяти в довготривалу оренду "Ротонду", яка розташована в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Відповідне оголошення опубілковане на сайті мерії.

Підприємствам, організаціям та особам, які зацікавилися об'єктом необхідно звернутися в комунальне підприємство «Парки та сквери м. Луцька» або у міський відділ у справах сім'ї та молоді.

Нагадаємо, 26 червня 2012 року громадська організація «Альянс правового контролю» отримала дозвіл в міської ради орендувати "Ротонду" за гривню в рік.

Зі слів представника орендаря, голови СГО "Молодіжна платформа" Захара Ткачука, через труднощі з фінансуванням відновлення "Ротонди" організація відмовилася від цієї ідеї.

Він розповів, що проблеми виникли через недостатньо інформування з боку власників об'єкту щодо його стану: виявилося, що на "Ротонді" немає світла.

"Щоб його підвести потрібна була сума приблизно 100 тисяч гривень, яку інвестори відмовлялися виділяти, тому й роботи не велися", - зауважив він.

Договір оренди "Ротонди" підписаний на рік, - каже Ткачук.

"На жаль, попри всі зусилля нам не вдалося реалізувати наш задум. Орендар не виконав своїх зобов'язань і договір продовженим не буде", - мовив громадський активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а які зусилля були прикладені)))просто неймовірні))), а світло там було і, скоріше всьго, є, так відмазки молодої батькіщини)))працювати немає бажання))
Відповісти
А хто візьме в оренду ту "Ротонду"?
Відповісти
А шо це за споруда взагалі? :)
Відповісти
Останні новини
Мерія Луцька шукає орендаря для «Ротонди»
05 червень, 2013, 12:30