Швейна фабрика Aneles – якісне пошиття спецодягу на замовлення*

Швейна фабрика Aneles – якісне пошиття спецодягу на замовлення*
Уже протягом багатьох років спеціальний одяг активно використовується і різних галузях людської діяльності. Його одягають лікарі, вантажники, поліцейські, пожежники, службовці, офіціанти, працівники корпорацій, банків, спеціалісти сфери послуг, і не тільки. Саме спецодяг дозволяє не лише ідентифікувати працівників, підкреслити їх індивідуальність, а й захищає від шкідливих впливів навколишнього середовища і забезпечує потрібні робочі характеристики. Традиційно спеціально розроблений одяг має бути максимально зручним та якісним. У зв’язку з цим пошиття одягу на замовлення оптом варто довіряти лише прогресивним, досвідченим фабрикам. Прикладом саме такої в нашій країні являється відкрите, сучасне виробництво форменого та корпоративного одягу «Aneles».

Чому варто довіряти саме цьому виробнику?

• Якісний пошив. В процесі створення одягу використовуються прогресивні методи моделювання, конструювання та пошиття. Разом з тим, весь процес виконання замовлень регулюється спеціальним П3 та новітнім обладнанням. Не останнє місце має і висока якість самих матеріалів, на які є всі необхідні сертифікати.
• Вчасне пошиття одягу будь-якої складності. Головною проблемою багатьох сучасних фабрик являється затягування строку виконання замовлень. В цьому випадку фабрика дбає про вчасну доставку замовлень у повному обсязі.
• Доступна ціна. Завдяки налагодженому виробництву, прямій співпраці з постачальниками тканин, вдається зробити вартість послуг максимально доступною. Час від часу компанія пропонує скористатися знижками, розмір яких формується з урахуванням обсягу замовлення та сезонності. До того ж, фабрика працює як з власними матеріалами, так із матеріалами клієнтів.

Який одяг можна замовити?

Для працівників фабрики «Aneles» не існує надскладних завдань, з якими неможливо було б впоратися. Саме тому цим майстрам ви можете довіряти:

• Пошиття корпоративного одягу, форми для соціальної транспортної, освітньої, спортивної та інженерної галузей.
• Створення практичної, комфортної військової уніформи на різні сезони.
• Розробку і пошиття захисного, медичного спецодягу, і не тільки.

Як здійснюється виконання замовлення?

Для початку доведеться зв’язатися з фабрикою, обговорити об’єм замовлення, особливості пошиття, підібрати необхідні матеріали, узгодити способи оплати послуг. І уже після цього працівники розпочинають втілювати ваші побажання в реальність на протязі заздалегідь узгодженого терміну. Загалом весь одяг проходить кілька етапів виробництва. Серед них:

1. Моделювання.
2. Конструювання.
3. Технологічна підготовка.
4. Розкрій.
5. Пошиття.

Крім цього, величезним плюсом співпраці стане можливість участі у створенні дизайну одягу та контроль розробки замовлення. Разом з тим, виконання замовлень може здійснюватися за вашим ексклюзивним дизайном. При необхідності можлива комплектація одягу зі взуттям чи головними уборами. Головне – заздалегідь узгодити всі деталі співпраці з фабрикою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спецодяг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.