Яких правил варто дотримуватись, обираючи матеріали для гіпсокартонних конструкцій?*

Яких правил варто дотримуватись, обираючи матеріали для гіпсокартонних конструкцій?*
Сьогодні, напевно, жодне будівництво не обходиться без використання гіпсокартону. І не дивно! Адже саме цей матеріал вважається максимально простим в роботі, недорогим, зручним та практичним. Додатковим плюсом гіпсокартону являється можливість регуляції вологості повітря, завдяки пористій структурі самого гіпсу. Разом з тим, гіпсокартон являється екологічно безпечним та має хороші звукоізоляційні властивості. Завдяки цьому матеріал можна використовувати для зведення перегородок, монтажу підвісних стель, вогнезахисних конструкцій, виготовлення декоративних та звукопоглинальних виробів. Головне – правильно змонтувати каркас для гіпсокартону, дотримуючись покрокової інструкції, знайти яку можна на https://www.siniat.ua/ru-ru/news-blog/populiarnye-materialy/kak-sdelat-karkas-dlya-gipsokartona.

На що звернути увагу, обираючи гіпсокартон?

• Вид матеріалу. Весь гіпсокартон поділяється на 4 види. Серед них: звичайний (ГКЛ), вологостійкий (ГКЛВ), вогнестійкий (ГКЛО) та вологонестійкий (поєднує в собі властивості ГКЛП і ГКЛВ). Кожен з них має свої переваги для того чи іншого приміщення. Приміром, звичайний гіпсокартон використовується у всіх приміщеннях з нормально вологим і сухим мікрокліматом. У свою чергу, вологостійкий матеріал покривається гідрофобними та антигрибковими речовинами, завдяки чому підходить для експлуатації в умовах вологого клімату.
• Товщина гіпсокартону. Сьогодні гіпсокартон виготовляють товщиною від 6 до 25 мм, що важливо врахувати ще в момент покупки. Чому? Тому що товщина гіпсокартону для стін і стелі повинна бути різною. Якщо для стелі краще купувати полегшений гіпсокартон товщиною 6,5-9,5 мм, то для стін підійдуть листи 12,5 мм.

Де придбати якісний гіпсокартон?

В цьому випадку варто довіряти відомим компаніям, які займаються виготовленням та реалізацією високоякісних будівельних матеріалів на протязі тривалого часу. Де знайти саме таку? Оптимальним варіантом у нашій країні стане співпраця з компанією «Siniat», що являється частиною глобального концерну по виробництву і продажу будівельних матеріалів «Etex Group». Саме тут можна придбати екологічно безпечний гіпсокартон високої якості, що виготовляється під строгим контролем на всіх етапах виробництва. Разом з тим, кожен клієнт може отримати професійну консультацію з приводу вибору та купівлі будівельних матеріалів. Ну а зекономити на покупці можна, скориставшись акціями та оптовими пропозиціями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.