Водія, який відмовився вимикати російський серіал дорогою з Луцька, у Києві чекали активісти

Водія, який відмовився вимикати російський серіал дорогою з Луцька, у Києві чекали активісти
Водія компанії-перевізника Winew, який учора, 27 січня, висадив дівчину нещодавно загиблого на Донбасі Миколи Сорочука Ярину Чорногуз і волонтерку Анастасією Конфедерат через скандал із російським фільмом, на автостанції у Києві зібралися «палко» зустріти активісти. Утім, водій поїхав в об’їзд автостанції.

Про це написали Ярина чорногуз на своїй сторінці у фейсбуці.
«Спасибі всім, хто прийшов підтримати. Водій-херой поїхав в об'їзд автостанції. Я рада, що мене зустріли люди, які б мовчазною більшістю в автобусі ніколи не були. Зауваження: ми самі вимагали, щоб нас висадили. Бо це принципово», - написала дівчина.

Зауважимо, компанія-перевізник учора, 27 січня, вибачилася за ситуацію.

«Ми щойно дізналися про ситуацію, котра виникла в автобусі, і м‘яко кажучи шоковані вчинком водіїв.

По-перше, адміністрація видає на кожний автобус флешки з українськими стрічками, тому нам на даний момент незрозуміло як російськомовний фільм з‘явився на екрані автобуса.

По-друге, що найбільше вразило нас, - це реакція водіїв, котрі відмовились вимкнути його на прохання дівчини.

Ми хочемо вибачитись за неприпустиму поведінку працівників фірми.
Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому», - написала компанія на своїй сторінці. Утім, чи звільнили водія, наразі невідомо.

Нагадаємо, учора, 27 січня, склалася скандальна ситуація у автобусі, який курсував з Луцька до Києва. Волонтерки Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат просили вимкнути російський серіал, але водій їм відмовив, а пасажири відреагували або агресією, або мовчанням.

«Коли я підійшла та ввічливо попросила вимкнути російський серіал, аргументуючи це тим, що я недавно повернулася з зони бойових дій, з лютого їду туди знову, і мені гидко цілу ніч слухати телепродукт окупантів, водій це зробити відмовився», - йдеться у дописі.

Ярина Чорногуз розповіла, що після того, як вона з подругою почали наполягати на тому, щоб водій вимкнув серіал, той спочатку почав вибивати з рук дівчат телефон, на який вони фільмували конфлікт, а потім почав вимагати дізнатися думку більшості пасажирів автобуса.

«Я повернулася і пояснила все те саме людям, і чи їм принципово дивитися російське кіно, пропонувала його вимкнути. На нас почала кидатися якась жінка, яка їхала назад з Італії і що їй байдуже на каком язикє і що ми вбивці, що їздимо на війну, що вона нас туди не посилала. Решта автобуса просто промовчала. Згадку, що я вертаюся з похорону свого хлопця-бійця, який загинув, захищаючи їхню можливість вільно пересуватися неокупованими дорогами України, зустріли мовчанням з винними очима», - пише дівчина загиблого волинянина.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О - це вони можуть! :) До Путіна нехай так біжать, до Ахмєтова, Медведчука... Херої...
Відповісти
пасажири маршутки - типові виборці Зеленського. які готові стати рабами Москви заради рускіх фільмів.
Відповісти
як прізвище цієї скотини? хто перевізник .... каструвати!!!!!
Відповісти
В наших мізках свідомість про патріотизм взагалі відсутня.Кацапи на протязі століть окуповуючи Україну,вбили в українцях любов до своєї батьківщини і відчуття патріотизму.А ми 90% зі своїм менталітетом є_похуїстами.Ти мене не зачіпай_я тебе не трону.Для мене добре,а як в тебе мені похую.Ось так і живемо.
Відповісти
атакує адекватних. І це минеться, скажених відстрілюють..
Відповісти
Рекет 2020ого. Думати нам ще можна?
Відповісти
Людина яка стала рабом своєї злоби, недалеко втекла, і абсолютно не стоїть вище від людини яка є рабом інформаційного мотлоху. Справжня свобода рабами своїх пристрастей не досягається, вони швидко стають інструментом маніпуляторів, а далі ....нічого хорошого. Боротись треба з свїми гріхами, і завжи треба памятати що саме РАБІВ ГРІХА до Раю не пускають.
Відповісти
Навушники - прекрасне вирішення даної проблеми. Можу порекомендувати хороші моделі за демократичними цінами.
Відповісти
А де ж їхні жалобні чорні повязкаи на головах?? Вона ж тільки поховала коханого чи в неї тільки думки про мову??Нічого коли звучать Американські пісні їм це вуха не ріже??? Тим більше вона не розуміє російську мову яка різниця якою мовою розмовляє людина повага ваша "захисниці"де???І ви самі попросили вийти а не висадили їх!!!
Відповісти
Чомусь ніхто не заперечує існування білоруської мови, ніхто не дивується, що в польщі говорять польською, в німечені німецькою і т.д., лише за одне місце ідіотам муляє українська.
Україна є як держава і українці мають маву українську, тому все що стосується суспільних відносин, громадських місць і т.д. має бути українською. А вдома, раби рюськага міра, можете кіно хоч китайською дивитись, не заборонено.

Відповісти
Скільки ще меншенство буде вказувати більшістю як їм потрібно жити? Водію велика повага, адже він поступив дійсно гідно на своїй посаді. Я ці дівчата спровокували спеціально ситуацію, щоб на цьому попіаритись
Відповісти
Мерзоти кацапської в коментах аж зашкалює,і що цікаво ,в очі ці бидляки ніколи не скажуть ,те що думають ,а висказати свою антиукраїнську позицію можуть тільки ,сховавшись за ніком .Живуть боягузами і подохнуть як боягузи .
Відповісти
Находясь в обществе нужно вести себя по-человечески, а не навязывать свои требования.
Відповісти
Останні новини
Водія, який відмовився вимикати російський серіал дорогою з Луцька, у Києві чекали активісти
28 січень, 2020, 09:22