Побутова та професійна техніка Siemens – розширені можливості та прогресивний дизайн*

Побутова та професійна техніка Siemens – розширені можливості та прогресивний дизайн*
Якісне сучасне побутове обладнання – це не лише комфорт вашого будинку і легка домашня праця, але й чудова естетика. Сучасна техніка дає можливість створювати неповторний дизайн кухонних та ванних приміщень з вбудованими побутовими приладами на найвищому рівні. Siemens Україна – це техніка найвищої якості з неперевершеним дизайном та прогресивною функціональністю.

Холодильне побутове обладнання Siemens

Щоб продукти у холодильній камері зберігались свіжими максимально тривалий термін, обирайте обладнання з інтелектуальною технологією охолодження Siemens. Торгова марка завоювала прихильність по всьому світу, завдяки прогресивності технологічних ідей, сучасній стилістиці оформлення, доступним цінам та великим асортиментом.

• Маленькі вбудовані холодильні камери;
• Великі холодильні шафи з системами hyperFresh, hyperFresh plus та hyperFresh premium для ідеальних умов зберігання різних продуктів.
• Морозильні камери та морозильні шафи окремого встановлення.

Посудомийні машини для дому та професійного використання

Торговій марці Siemens довіряють не лише господарі, але й професійні кухарі. Посудомийне обладнання Siemens обирають для організації робочого процесу на професійних кухнях ресторанів та інших закладів громадського харчування, завдяки найкращому результату миття посуду, економічності та функціональності приладів.

• Сучасний дизайн;
• Інноваційні технології;
• Швидкий цикл з додатковим ополіскуванням;
• Економічна доцільність;
• Високий рівень функціональності.

Використовуючи посудомийну машину Siemens, можна без зусиль досягати ідеального результату і у митті скляного посуду, і габаритного професійного начиння. Технологія сушіння Zeolith, застосовуючи природній цеоліт, здатний швидко поглинати вологу, генерує теплову енергію, і скляний посуд на виході не лише ідеально чистий, але й повністю сухий.

Побутові пральні машини Siemens

Пральні машини з програмою sensoFresh дає можливість завжди мати свіжий одяг з висушуванням вдома навіть з тих тканин, які є максимально делікатними та не призначені для машинного прання.
Усунення запахів без прання – це знахідка для багатьох. Ресторатори та готельєри обирають пральні машини Siemens саме тому, що технологія sensoFresh може без прання освіжити робочий одяг кухарів, офіціантів, покоївок. Такі важкі запахи, як сигарний дим, змішанні кухонні запахи дуже складно виводяться з одягу, але з пральними машинами Siemens. Інші функції пральної техніки Siemens також у багатьох аспектах перевершують своїх конкурентів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Siemens
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.