«Нафтогаз» знизив ціну на блакитне паливо

«Нафтогаз» знизив ціну на блакитне паливо
Нафтогаз оприлюднив цінові пропозиції для промислових споживачів газу на лютий 2020 року, вказавши, що ціни знизяться на 14-15%, залежно від умов постачання.

Про це УНН повідомили у пресслужбі компанії.

"Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 661,00 - 5 208,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). У порівнянні з цінами на січень 2020 року, у лютому ціни знизяться на 14–15%, залежно від умов постачання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають, запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Нагадаємо, споживачі у січні заплатять за газ 5580 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ без транспортування, це на 25% менше, ніж за відповідний період у 2019 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага! А з платіжками "за доставку" хто і коли буде розбиратись? Другий Ротердам++ придумали? Скільки можна людей дурити і наживатись?!
Відповісти
Це просто жах.Здирництво відверте, ціна на газ 6.91.за січень.
За транспортування взагалі абсурдні речі: Газом користуюся 4 місяці , нагоріло за цей періоз 300 кубів, бо будинок не житловий, просто підтримуємо систему опаленя яку запустили восени, за траспортування поийшла сума 590 грн, щомісяця! Бо! в мене немає року споживання газу, тому мені нарахували з віртуального ( планового) використання! Жах! За що? премії збільшилися в коболєва?нащо лічильники ? Здирництво відверте, бандюки, винищують людей! навіть не маскуються!
Відповісти
Останні новини
«Нафтогаз» знизив ціну на блакитне паливо
29 січень, 2020, 16:10