Волинський митрополит ‒ в реанімації у важкому стані

Волинський митрополит ‒ в реанімації у важкому стані
Керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополит Волинський і Луцький Ніфонта госпіталізували у важкому стані.

Нині він перебуває у реанімації, - повідомили у прес-службі УПЦ МП.

"Владика у важкому стані, тому всім православним християнам необхідно посилити свої молитви за одужання нашого митрополита", - кажуть в єпархії.

Зокрема, під час робочого візиту до Італії, із благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнійшого митрополита Володимира, у Мілані була звершена Божественна Літургія за здоров'я владики, яку очолив секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Олександр (Драбинко).

Йому співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук та голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Нагадаємо, через проблеми зі здоров'ям Ніфонт не прибув на благодійний фестиваль "Волинський благовіст".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ніфонт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто знає, скільки йому років?
Відповісти
Я якраз була на приймальному, бачила, як його привезли....губи сині і він ніякий.
Відповісти
Молимо у Бога, многих літ владиці Ніфонту, щоб Бог послав щвидкого одуження, на довгі роки.
Відповісти
Молимо Бога за здоров'я владики Ніфонта.
Відповісти
Що він конкретно зробив для людей\дітей\бідних, що його так возвеличувати і робити ідола, та стелитися з таким набожно-ненатуральним співчуттям?
Відповісти
Правильно поставив запитання!!!
Я можу дати відповідь: НІЧОГІСІНЬКО НЕ ЗРОБИВ!!! Ну дав змогу замутить лаванди своїм братам по церкві. Близьке оточення тепер теж пересувається на лексусах)))
Ну дай Боже Ніфонту одужати, звісно. І переосмислити цінність грошей і здирництва з простих вірян!
АМІНЬ!
Відповісти
Пан з Волинського воєводства,кожна людина хоче,дає а хоче не дає гроші на храми.Це наш вибір.Ми його робимо свідомо.А що батюшки з ціма грошима роблять,то їх діло.Цікаво,що б ти написав якби владика приїхав на якесь богослужіння на "Таврії"?:)
Відповісти
Якби приїхав на "Таврії"... до дитячого будинку та дав би пару тисяч гривень для дітлахів - я би похвалив. А так - не можу сказати нічого хорошого про цього добродія.
На рахунок "свідомого вибору" - погоджуюсь. Моя думка: краще купити бідній дитині шось поїсти чи якусь іграшку передати в дит.будинок, а ніж в церкві подавати.
Відповісти
Владика Ніфонт це достойний пастир. Якого я особисто поважаю. Молю Бога за його здоров'я. Його добрі справи бачить Бог, бачать люди.
Відповісти
ок, озвучте 5-8 великодушних справ дєдушки, для темноти непросвіщеної, дякую
Відповісти
Набери в Google "Владика Ніфонт благодійність", знайдеш багато цікавого.
А потім набери своє ім'я і фамілію, зможеш порівняти.
Відповісти
Відповідаити вам, що проти вітру плювати, але все ж - хтось розумний - та прочитає. В єпархії, якою керує владика Ніфонт, більше українства, ніж в так зв. УПЦ КП. Співати у храмі Червону калину - це ще не українство. А справи владики всі відомі: благодійні концерти, фестивалі і т.п. , коли сиротам і бідним людям назбирують сотні тисяч гривень. І на все є облік. А врешті, то якщо ви віруюча людина, то ходіть у свій храм, не грішіть, і просіть Бога, аби простив вам вашу брехню.
Відповісти
НИФОНТ очень порядочьный человек ГОСПОДИ спаси еГО!!!
Відповісти

"Я можу дати відповідь: НІЧОГІСІНЬКО НЕ ЗРОБИВ!!! Ну дав змогу замутить лаванди своїм братам по церкві. Близьке оточення тепер теж пересувається на лексусах)))
Ну дай Боже Ніфонту одужати, звісно. І переосмислити цінність грошей і здирництва з простих вірян!
АМІНЬ!"

Ага, владика їздить на Рено Сайнс ( http://autos.muamat.com/images/listings/bigThmb/thmb_umair-1188413150-0.jpg )отаке от,
Відповісти
Мені особисто також Ніфонт нічого не зробив,але це не значить,що треба радіти з того,що людина захворіла і бажати їй смерті.НЕ КОЩУНСТВУЙТЕ!!! БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ!!! А НІФОНТУ - ЩОБ БОГ ДАВ ВИЗДОРОВЛЕННЯ ТА ДОВГИХ РОКІВ ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!
Відповісти
Христос Воскрес!
"Горе вам, когда все люди будут говорить о вас хорошо!"(Лк.6,26)
Не звертайте на пусті провокації, адже вони зовсім не мають за собою смислу.
Краще з чистим серцем і без образ на ближніх своїх, молити Милосердного Бога про швидке одужання нашого дорогого Владики Ніфонта, щоб Господь послав йому сили здолати цю недугу, а також продовжити його нелегку працю, щоб разом з Владикою ми молилися в добудованому храмі "Всіх Святих Землі Волинської" ще довгі роки.
Господи спаси і сохрани нашого Владику Ніфонта!
Відповісти
На останньому фестивалі, який організував митрополит НІфонт було зібрано 250 тис гривень для дітей сиріт.
Це - 4-й фестиваль, а ще є більш ніж 20 благодійних фестивалів (зимових) та низка подібних акцій. на кшталт зборів коштів для онко і тд
Відповісти
Подуріли люди!!!!!! Розберіться хто на чому їздить, Михаїл доречі якраз і їздить на бентлі! Чоловік хворий, незалежно від матеріального статку і віросповідання, кольору шкіри і нормальна людина лише поспівчуває, а всіляке бидло буде зловтішатись і обливати брудом - ЦЕ ПО ХРИСТИЯНСЬКи? незалежно до якої конфесії ти належиш,у ваших храмах це проповідують? Мені шкода вас, ваших дітей..... та взагалі страшно і огидно від того що поряд є такі "гуманні активісти", які роблять з себе правидників, а когось змішують з землею!ПАМЯТАЙТЕ кожному буде по ділах його, тому слідкуйте кожен за собою!!!!!!!!!!
Відповісти
Ми всі будем у його віці, у нас є батьки, діти, і треба памятати про ефект бумеранга.......ви собі це бажаєте????? А потім будете плакатиі просити Бога допомоги, а найголовніше, кричати за що це мені???? Дорогі мої слідкуйте за тим що робиться у вас вдомі, сімях, у душі і тоді стане краще і легше жити, а не видивлятись чужі скалки, забуваючи про свої колоди!!! Ніфонт сам буде відповідати за свої гріхі, і жодного оправдяння йому як і кожному з нас не буде, АЛЕ ПАМЯТАЙТЕ ЩО ЧЕРГА ДІЙДЕ Й ДО НАС, можливо до когось і швидче ніж до Н., от про це варто думати....
Відповісти
ага :)))
Відповісти
"Ніфонт сам буде відповідати за свої гріхі, і жодного оправдяння йому як і кожному з нас не буде.""

Да?
А чого як хоронять алкашів, які вбили себе горілякою, на голову ложать проїзний в рай і батюшка співає щоб Бог забрав його до себе? Хто пояснить?

Нема що нажиматит тут на бумеранги, всі там будем, лалала.
Всі з праху вийшли і в прах підем, так було є і буде.
Амінь
Відповісти
Міша, ти сам відповів на свої запитання..... Можна говорити про те що ти знаєш напевно, спочатку розбирись що кому ложать і для чого, а потім філософствуй!!! Не занаєш не лізь, а якщо чимось цікавишся підійди до будь якого священика і він тобі все пояснить а не розводь димогогію там де не треба!
Відповісти
Ну да, порозказуй мені малограмотна совість, що робити і до кого ходити.
Моліться за здоров"я дєдушки, а то тратите час на ці безглузді коментарі, котрі нічого не прояснюють, і не несуть конкретного змісту.
Відповісти
міша, а що тоді тут робитш ти? він тобі байдужий, зовсім чужа для тебе людина ..... прочитав, то йди собі стороною далі!!!! Думаю ніхто сумувати не буде
Відповісти
А чому його в реанімацію повезли а не в церкву? що, мощі з моливами та іконкаи вже не допомагають?
Відповісти
Ну так вперед, духовно підтримувати під стіною лікарні, поспівати пісень, підтримайте наставника духовно, а не топчеш тут клавіатуру
Відповісти
А ти що тут робиш,га? тобі взагалі має бути фіолетово? Щось не подобається, то не випендрюйтесь в інеті а йдіть на майдан, до лікарні і там покричіить .... слабо?! Поховались за моніторами і справидливість чинять, розповідають тут хто є то.... Робін Гуди блін))) займіть ділом!!!!!!!!! А не нападання нам людину похилого віку
Відповісти
а яка вам різниця хто що де робить? Совдеп??:)) закон ніхто не порушує. А "на вкус і цвет - все фломастери разние".
Подумаєш, старець вмирає.... Кожен день таке відбувається....
Юр, прювєт :)))
Відповісти
Юр! то може просто забань. Або поясни чому мої коментарі чистять! Який пункт правил я порушив?
Відповісти
і ще. Раз ти витер коментар на який я відповів, то чому не витер мій?
Відповісти
Слава тобі Господи) На одного москаля менше стане)
Відповісти
це так по християнськи :))). амінь :)))
Відповісти
Хіба це благодійність, дерти з усіх держслужбовців в обовязковому порядку певні суми навіть не цікавлячись яка у кого зарплатня. Звичайна обдиралівка. У яку б церкву ти не ходив, чи й не ходиш взагалі у жодну, а Ніфонту мусиш відстебнути обовязково, якщо ти держслужбовець. Ще й налом, перекази не рахуються.
Відповісти
І в якій це організації відбувається?????????? Може взагалі Ніфонт у тебе зарплату забирає і квартиру примусив переписати......... нащо вже такий брєд писати......
А якщо хтось і перечислює на благодійність якість кошти, зокрема і пожертву на храми.......то напевно в луцьку це робить багато колективів, треба ж повипендрюватись, і показити яекі ми хороші
Відповісти
Ти краще розкажи які в держслубовців зарплати, пенсії, про путівки на оздоровлення, премії?!
Відповісти
ХАЙ ЖИВЕ ВЛАДИЧЕНЬКА ЩЕ 100 РОКІВ. А ЗА СВОЇ СЛОВА КОЖЕН ВІДПОВІСТЬ ПО ПОВНІЙ ПРОГРАМІ, ЩЕ В ЦЬОМУ СВІТІ. І КОЛИ ЗАБЕРУТЬ КОГОСЬ З ВАШИХ РІДНИХ В РЕАНІМАЦІЮ, - НЕ ПРОСІТЬ БОГА ПРО ДОПОМОГУ....
Відповісти
А чого, обідиться бог, що про "супер-святого" Ніфонта люди правду говорять і нге простить, всепрощающий?
Відповісти
Останні новини
Волинський митрополит ‒ в реанімації у важкому стані
05 червень, 2013, 16:43
Крим засипало градом. ФОТО
05 червень, 2013, 16:42