Куди піти на вихідні у Луцьку 31 січня–2 лютого: ТОП подій міста

Куди піти на вихідні у Луцьку 31 січня–2 лютого: ТОП подій міста
Попереду – цікаві та насичені вихідні. Організатори подій у Луцьку подбали, аби кожен зміг підібрати собі подію «до смаку».

Інформаційне агентство ВолиньPost пропонує переглянути добірку подій, які допоможуть розвантажити мозок після важкого робочого тижня і розслабитися у компанії друзів чи родини.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П'ятниця, 31 січня

Подія: Ораторське мистецтво
Тип заходу: Лекція
Місце: Молодіжний центр Волині
Що обіцяють: «Чи траплялося у тебе таке, що потрібно виступити на публіку, а у тебе виникає страх та не впевненість? Або не знаєш, як почати розмову, щоб зацікавити співрозмовника і не втрати ту ниточку комунікації з людиною? Якщо так, то цей захід саме для тебе», – анонсують організатори і обіцяють знайти відповіді на усі ці питання під час практичної лекції.

Будуть обговорювати такі теми:
– Як перестати боятися публічних виступів.
– Як знайти спільну мову з аудиторією.
Зареєструватися на участь у заході можна за посиланням.



Подія: Andrew Omelchenko - Exclusive
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 20:00
Що обіцяють: Andrew Omelchenko повертається у Цитру. 31 січня гості почують старі, добрі хіти та авторські пісні від лідера гурту Preacher’s Cadillac. Вхід вільний. Бронювання місць: 050 880 2555.



Подія: Чорні Черешні. Вечір музики для душі і тіла
Тип заходу: Концерт
Місце: Maydan
Початок: 21:30
Що обіцяють: Вечір п’ятниці пропонують провести у ритмі запальних танців під живу музику у виконанні «Чорних черешень». Бронь столиків: 050 100 2751.



Подія: Маска для сну
Тип заходу: Майстер-клас для дітей
Місце: Художня студія «Барва»
Початок: 18:00
Що обіцяють: Художня студія «Барва» запрошує дітей віком від 6 років на майстер-клас, в рамках занять з дизайну, зі створення власної кумедної маски для сну. Тривалість 1,5 години. Вартість 120 грн, всі матеріали надають. Обов'язковий попередній запис за телефоном/вайбером 066 694 95 99. Художня студія Барва знаходиться пр-т Волі 27,(приміщення «Єврошопу»).



Субота, 1 лютого

Подія: Акторська майстерність для сцени і життя
Тип заходу: Майстер-клас
Місце: Театральна майстерня «ДогориДриґом». Проспект Волі, 27, 3-й поверх, 309 каб., Луцьк
Початок: 18:00
Що обіцяють: Дводенний авторський тренінг «Акторська майстерність для сцени і життя» (1-2 лютого або 8-9 лютого) присвячений розкриттю та розвитку акторських навичок, які дозволять впевнено триматися у різних життєвих ситуаціях, бути почутими за будь-яких обставин та яскраво себе позиціонувати. Цей досвід буде корисним при будь-яких публічних виступах та виходах на умовну чи реальну сцену.

У програмі тренінгу: «Акторська майстерність для сцени і життя»:
∙ імпровізація як головний інструмент рішучої та розкутої людини
∙ голос як засіб володіння публікою
∙ емоційна палітра як спосіб вивільнення і метод «зачаровування»
∙ перевтілення: через позицію тіла — до ліплення образу

Детальніше про тренінг і умови участі за посиланням.



Подія: Carlos Bandos Цитрі
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 20:00
Що обіцяють: «Почались 20ті, епоха сучасного джазу та крутих тусовок. А що може бути краще, за Carlos Bandos? Тільки Carlos Bandos в Цитрі! Тому, що це драйв, щирість та потужна енергія і любов до музики. Все буде Джаз. Багато джазу», – пишуть організатори.

Вокал - Руслана Моклиця; фортепіано - Мікаель Гюлазян; контрабас - Артем Петровський; барабани - Мирослав Кіруєв. Вхід - 100 грн. Бронювання столиків - 050-880-2555.



Подія: Кавьор-паті: Ауткрай в Олдскулі
Тип заходу: Концерт
Місце: Pub Oldskull
Початок: 21:00
Що обіцяють: В цю суботу Ауткрай гратиме в повному складі і на повну силу в новому Олдскулі, і усі вже з нетерпінням чекають цього шикарного вечора, повного трушності, алкоголю і рок-н-ролу.
Вхід – безкоштовний.



Подія: Звітний концерт вокальної студії СолоМрія «Нам п'ять»
Тип заходу: Концерт
Місце: СолоМрія вокальна студія ПК м. Луцька кер. Лариса Рихлюк. м. Луцьк.вул.Б. Хмельницького 1, Луцьк, 43025
Початок: 17:00
Що обіцяють: Лучан запрошують відвідати звітний концерт «На пам’ять» вокальної студії СолоМарія. Організатори обіцяють, що гості заходу отримають неймовірний заряд енергії та порцію суцільного натхнення.



Подія: Майстер-клас Ароматна кавова картина
Тип заходу: Майстер-класу
Місце: Щаслива Мить Студія Зліпків. Ярощука 23, Луцьк
Початок: 15:00
Що обіцяють: Майстерклас, артерапія та аромотерапія в одному занятті. Сворення ароматного малюнку кавою на акварельному папері та візуалізація вашої мрії або чарівного стану душі.
Приємна атмосфера з хорошим, глибоким та натхненним арт-коучем Людмилою Бойчук.

Матеріали та оформлення надаються. Вік необмежений. Запис та інформація за телефоном: Маргарита 0999539408; Людмила 0673347071.



Неділя, 2 лютого

Подія: Екскурсія вихідного дня
Тип заходу: ЕКскурсія
Місце: Волинський краєзнавчий музей. вул. Шопена,20, Луцьк, 43000
Початок: 14:00
Що обіцяють: Запрошують на екскурсію вихідного дня у неділю, 2 лютого. Проводитиме екскурсію «Природа Волині в легендах і переказах» Тищенко Тетяна. Вартість 30 грн. Телефон для довідок: 24-75-82.



Подія: Денис Валяєв - Гітара Фламенко
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 20:00
Що обіцяють: Дениса Валяєва у Луцьку знають давно. Друзі жартують, що він народився з гітарою в руках. Відомий участю у луцьких гуртах «Своя Сорочка», «Флайза» та інших, Денис довгий час був у творчих пошуках та працював у домашній студії над авторським матеріалом у різних стилях та напрямках. Зараз грає разом з Геннадієм Гусенцевим у проекті «Джаз Мікс».

У Цитрі - нова інструментальна програма - Flamenco, що поєднає гарячі мелодії композицій відомих виконавців Paco de Lucia, Gipsy Kings, Chick Corea та авторських творах Дениса

Вхід вільний. Бронювання 050-8802-555.



Подія: Відкритий чемпіонат Луцька та Волині із панкратіону й грепплінгу
Тип заходу: Змагання
Місце: Спортивний зал Дитячо-юнацької спортивної школи № 2 (м. Луцьк, вул. Гетьмана Мазепи, 49а)
Початок: 09:00
Що обіцяють: У неділю, 2 лютого, в обласному центрі Волині відбудеться Відкритий чемпіонат Луцька та Волинської області із панкратіону та грепплінгу.

Змагання організовує Волинська обласна федерація панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу спільно із Федераціями панкратіону та грепплінгу України та спортивним клубом GARDA.

Реєстрація команд за телефоном: +380 (50) 205 19 85 Михайло

План організації змагань:
8:00-9:00 – зважування
9:00 - відкриття
9:30-14:00 – проведення поєдинків
14:00 – нагородження



31 січня – 2 лютого. КІНОПРЕМ’ЄРИ

Фільм:Джентельмени
Жанр: Комедія, кримінал
Місце: «Premier City»
Початок: 13:10; 15:25; 17:40; 19:55; 22:10
Про що фільм: Мікі Пірсон, емігрант з Сполучених Штатів, який закінчив Оксфордський університет, вирішив направити свій блискучий розум на створення неймовірно прибуткової бізнес-імперії. Виробництво марихуани завжди було затребуване, так чому ж не відкрити кілька філій в Лондоні, самому серці Сполученого Королівства? Схема вийшла ну дуже вдалою, пора б і продати її якимось грошовим мішкам з Оклахоми. Ось тут-то Пірсона і наздогнав справжній кримінальний світ Англії з його чарівними джентльменами, кожен з яких хотів би встати на шляху у Мікі. Звичайно ж, будуть і перестрілки, і кілька випадкових вбивств, і нестандартні схеми - ці джентльмени вміють вести справи витончено.



Фільм: 1917
Жанр: Воєнний, драма, історія
Місце: «Premier City»
Початок: 15:10; 19:25; 21:45
Про що фільм: 1917 рік, розпал Першої світової війни. Двом юним солдатам доручають смертельно небезпечну місію. Вони повинні перетнути ворожу територію і доставити секретне повідомлення, яке запобігатиме неминучу загибель сотень солдатів... Чи зможуть вони виграти гонку з часом?



Фільм: Наші Котики
Жанр: Драма, комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10; 14:30; 19:15
Про що фільм: 2014 рік назавжди перевернув звичайне життя українців, та й у світову історію увійде початок війни Росії проти України в Донецькій і Луганській областях. Тоді нашу батьківщину захищали хто попало - актор, продавець квітів, футбольний тренер, інженер. Одним словом - добровольці. Цим людям дали те, що було, а було тоді трохи... Особливо в порівнянні з озброєними до зубів "сусідами". Нехай війна далеко не веселе заняття, але тоді було над чим посміятися - наприклад, над тим, як ці волонтери, які вперше взявши зброю в руки, могли знищити елітний російський загін. Саме завдяки таким людям наша країна досі існує.



Фільм: Маленькі жінки
Жанр: Драма, мелодрама
Місце: «Premier City»
Початок: 12:00; 16:45; 21:30
Про що фільм: Фільм розповідає про дорослішання чотирьох несхожих одна на одну сестер. Дія розгортається за часів Громадянської війни в США, але проблеми, з якими стикаються дівчата, актуальні як ніколи: перша любов, гірке розчарування, томлива розлука і непрості пошуки себе і свого місця в житті.



Фільм: Playmobil: Фільм
Жанр: Мультфільм, мюзикл, фентезі, комедія, пригоди, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 11:10; 13:20
Про що фільм: Чарлі несподівано потрапляє в чарівну всесвіт PLAYMOBIL®. Стурбована раптовим зникненням брата, старша сестра Марла відважно відправляється на його пошуки. Марлу чекає фантастична подорож по дивним нових світів. По дорозі вона познайомиться і подружиться з неймовірними героями. Серед них Дел, оптимістичний і невгамовний водій пересувної закусочної; Рекс Дашер, нестримний і самозакоханий секретний агент; чуйний і відданий робот; добра, але норовлива фея і багато інших.

Неймовірні пригоди допомагають Марлі і Чарлі зрозуміти, що, незважаючи на будь-які складності, головне - завжди вірити в себе. І тоді навіть неможливе стане можливим!



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти на вихідні у Луцьку 31 січня–2 лютого: ТОП подій міста
31 січень, 2020, 11:00