У Луцьку підприємці заблокували кіоски на Центральному ринку. ФОТО

У Луцьку підприємці заблокували кіоски на Центральному ринку. ФОТО
Підприємці, які працюють на Центральному ринку в Луцьку, обмежили доступ до контейнерів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав активіст Сергій Рижков.

З опублікованих фото видно, що підприємці заблокували доступ до кіосків, поставивши біля них автомобілі.

Як відомо, до лютого підприємці з Центрального ринку повинні були "переїхати". Після 1 лютого у Луцькій міській раді обіцяли вживати заходи щодо примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, які розміщені на території ринку з порушенням законодавства.

Під час січневої сесії у міськраді повідомили, що підприємці повинні демонтувати кіоски до 3 лютого. Тому, ймовірно, базарники таким чином готуються до можливого демонтажу їхніх кіосків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я думаю новина має звучати так "Платники податків які працюють на ринку відгородились від безголової влади яка порушує їх конституційне право на працю!!!!" Ідіотизм цієї ситуації зашкалює.... влада яка ще влітку горланила про те яка погана облспоживспілка і яку класну річ вони зроблять створивши Комунальне підприємство Луцькі ринки та просила підприємців переходити до них, ліквідовує саме той клаптик ринку який належить до комунальної власності. Попередивши УВАГА за 3 дні!!!!!!! при наявних контрактах до кінця року!!!!! Це та частина яка найбільш віддалена від замку і всілякої туристичної ахінеї яку нам вішають на вуха :) Чи можна вірити хоч слову цих дупутатів бачете самі!!!! ЧЕсно я не розумію таких дій посадовців які наче навмисно провокують людей на силове протистояння.... Люди думайте про завтра!!!!!!!!
Відповісти
Правильно! Потрібно захищати себе і свої права від безголової влади. Їм потрібна земля і заради цього вони готові на все. Якщо мовчати наступним буде військовий госпіталь з якого вони хочуть зробити музей.
Відповісти
Так поступати з людьми не можна!!! Зійшов з рук ЦУМ зійшов з рук Завокзальний не дайте зробити з себе польських батраків! Не показуючи людям навіть плану, що там має бути ГНАТИ ЛЮДЕЙ без попередження це дикість!!!! Бережіться всіляких провокаторів які можуть бути пам'ятаєте як горів ЦУМ і захищати підприємців прибіг такий собі захисник Сорокапуд а тепер історія показує хто є хто!!!!!!
Відповісти
А пам'ятаєте :
1) обіцяли Не закривати 13 школу
2) Обіцяли добудувати спортзал в 27 школі
3) обіцяли робити ремонт не тільки в центральній частині міста
4) обіцяли маршрутки у віддалені райони
5) обіцяли вирішити питання підтоплення соборності та кравчука
Обіцяли обіцяли.... А турбують питання виявляється лише ЗЕМЛІ
Відповісти
А замовник цієї афери сидить у верховній раді.
Відповісти
От вже і бариги сидять захисні коментарі пишуть...
Знаєте ви не брешіть людям ви податки не платять. І земля міста а не цих бариг
Відповісти
"Блокада" нічого не змінює і нічого не рятує. Цей нужник буде згорнутий бульдозерами до самого Стиру разом з автомобілями. Хто буде пручатись, той відповість по закону військового часу. Бариги просто ховають голови в пісок, як їх при спеці ховає страус. Так далі не може продовжуватись.
Відповісти
О 8.35 тролі на зарплаті прийшли на робочі місця.... вперед добре вилижіь одне місце за свої срібленики!!!!
Відповісти
штрафувати бариг за неправильну стоянку. Обнагліли спекулянти.
Відповісти
Поясніть простій людині, що коїться? Збудували ж новий величезний, просторий ринок, можна хоч возами-тракторами привозити продукцію. Дали 3 роки часу на переїзд і ринок перетворився на руїну і хто в цьому ж винен. Що ще хочуть ці бариги? Напевне 80% продавців Старого ринку торгують однією і тією ж продукцією від одного постачальника,живуть як паразити і качають права. В чому я помиляюсь?
Відповісти
Йде звичайнісінький віджим землі, оскільки влада укропів зрозуміла, що наступні вибори незворотні і будуть для них вельми провальними їм потрібно віджати хоч якийсь кусок землі щоб бистро зробити план забудови і закріпитися хоч на частині землі біля ринку. Вони не змогли посунути облспоживспілку тому вирішили знести ту частину яка належить комунальному підприємству Луцькі ринки. Людей просто вишвирюють на вулицю, бо час дуже піджимає, навіть без попередження!!! з існуючими договорами. Ось що коїться. А подають це під соусом туризму реконструкції і ще чогось чого не існує в принципі.
Ті люди мали там торгувати лише до кінця року. Більшість з них шукали вже інші можливості куди переїхати а їм тупо за три дні сказали забиратися... Так Влада не поступає!!!! така Влада немає слова і совісті теж!!!! ТАку владу потрібно гнати мітлою!!!!
Відповісти
знаєте чому в Луцьк останнім часом не йдуть серйозні іноземні і не тільки інвестори??? А все дуже просто:
1) для того щоб щось почати серйозні інвестори не готові давати хабар за землю, за зміну цільового призначення, за під'єднання мереж і ще багато за, що. що можуть по-придумати депутати...
2) іноземні інвестори не готові до таких дій коли місцева влада може щось дати а потім раптово передумати і Пустровіт та Недопад будуть сидіти в кабінеті ламати ручки і казати... так це не ми, це так Депутати вирішили..... ТАК ВЛАДА НЕ ПРАЦЮЄ!!!!!
Відповісти
Ось вона "Луцька народна республіка" - силовий опір спекулянтів офіційній владі.
Спробували б вони таке зробити в обожнюваній ними кацапії.
Відповісти
там буде аквапарт а не помойка з накрутками на ціни
Відповісти
Ринок лишіть для людей які приііздять з сіл для реалізаціі своєіі продукцііі. А Бариг за місто , нема чого срач розводити в історико заповідному центрі!!!
Відповісти
А давайте говорити ПРАВДУ виганяє не хтось міфічний не якісь далекі депутати а ІГОР ПЕТРОВИЧ який кілька днів тому приїждав на день народження мами та мав розмову з керівником луцьких ринків недопадом та поліщуком після чого була дана команда ФАС і то терміново!!!!!! НЕ ЗАБУДЕМО!!!!!!!
Відповісти
Палиця палиться. Вибори-вибори Недокрад і Пустоцвіт - ***ідари
Відповісти
Петре, в якому класі ти залишив школу? У третьому чи четвертому? Мені тебе дуже шкода. А базарників я теж не підтримую.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підприємці заблокували кіоски на Центральному ринку. ФОТО
03 лютий, 2020, 00:26