Оргкомітет «Бандерштату» вимагає вибачень в «Просто Радіо»

Оргкомітет «Бандерштату» вимагає вибачень в  «Просто Радіо»
Оргкомітет фестивалю «Бандерштат» звертається до керівництва «Просто Радіо» із вимогою вибачитися за насмішки радіоведучих над хедлайнерами, та зокрема, над самим фестивалем.

У рубриці «Суб’єктивний погляд на важливі новини» ведучі «Просто Радіо» назвали новину про те, що «Скрябін» і «Тартак» стануть хедлайнерами «Бандерштату-2013», «дуже смішною», - повідомили у прес-службі фестивалю.

Організатори вважають, що такі коментарі ведучих є образливими та можуть негативно вплинути на імідж фестивалю українського духу «Бандерштат».

Так, ведуча із сарказмом зауважила про те, «що ці гурти роблять в 2013 році?».

Такі коментарі, кажуть в оргкомітеті фесту, нічим не підтвердженні та неаргументовані, адже українські гурти «Тартак» та «Скрябін» виступають на провідних фестивалях України і Європи.

Для прикладу, за останні роки «Тартак» виступив на таких фестивалях, як «Франко Фест» (2012), «Трипільське коло» (2012), «Захід» (2012) , «Країна Мрій» (2011), «Зашків» (2011), «Lokal Fest» (2011) та ін. У свою чергу «Скрябін» зіграв на фестивалях «Печенізьке поле» (2012), «Європейський стадіон культури» (Польща, 2012), «Франко Фест» (2012), «Діти ночі: Чорна рада» (2011), «Woodstock» (Польща, 2011) та ін.

Також радіоведучі припустили, що з таким хедлайнером, як «Скрябін», фестиваль «буде дуже сумним». Подібні висловлювання створюють негативну рекламу для «Бандерштату».

«Коротше, Просто радіо забанило мене і повидаляло всі коменти з фейсбуківської сторінки. Правда очі ріже. Нема з ким воювати. Слабаки!», – прокоментував ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Кузьменко.

Олександр Положинський відмовився від офіційних коментарів, мовляв радіоведучі так недолуго посміялися, що він їм ліпше би поспівчував.

Організатори «Бандерштату» звертаються до редакції «Просто Радіо» із вимогою, щоб ведучі цієї програми особисто вибачилися за насмішки над фестом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, еще в суд подайте, клоуны.)
Відповісти
Скрябін - зе бест!!!
просто радіо - фуфло!!!
Відповісти
ололошенька. Потролили "Бандерштат". xD
Відповісти
Усі FM-радіо, крім FM-Галичина, - фуфло для хохлів-поліШуків.
Відповісти
Послухав запис "Просто радіо". Но потролили трошки скрябіна... але ж сказали то правду. Помилка лише в одному. Скрябін не став сумним гівном в 2013році. Він ним завжди був.
Відповісти
гузьониш розбекався)
Відповісти
Це ж реклама вам, а ви обурюєтесь. Тіштеся, що хоч десь про вас згадали.
Відповісти
Який організатор - такий і фестиваль!:)
Відповісти
А з міського бюджету виділяють 65 000 грн.на цей захід.Краще дітям сиротам віддали б.
Відповісти
скрябін спопсився "донімогу". Якщо такі лажні виступають на бандерштаті, то в жопу той бандерштат...
Відповісти
Скрябін на Бандерлохівському фесті?БРЕХНЯ!!!Піар хід підгузників!!!
Відповісти
Оргкомітету шкода грошей на піар, то вирішили так дешевенько і благенько вийти із ситуації. Ну злегка торкнулись тих неабияких персон в ефірі, так ні - треба ж роздути до всесвітнього катаклізму і мусолити без толку. До суду, панове!
Відповісти
Чергова недолуга спроба підгузників пропіарити свій тупий фест. І як завжди-невдало.
Відповісти
Детский сад каккой-то. Взрослые дяди никак не наиграются в супермузыкантов. Подобные фестивали - дело молодежи, что там страрье это делает?? Еще обижаются на кого-то))) капец
Відповісти
Такі коментарі. Піду молитися.
Відповісти
А що Просто Радіо робить у 2013 році? Совковий фуфел і такі ж ведучі. Ееее нуууу хехехе мнамнамммм еее паслушайте пєсєнку.
Відповісти
Дивно, але ж усi фестивалi в яких вони виступали вiдбулися в 2012, а не в 2013.. тому фактично ведучi правi.
Особисто вiд себе скажу, що скрябiн просто не може сприйняти конструтивну критику.. нехай сам собi зiзнаеться, що вони не роблять нiчого за що поважати цi гурти.. Днi слави вже минули...
Відповісти
Останні новини
Оргкомітет «Бандерштату» вимагає вибачень в «Просто Радіо»
06 червень, 2013, 09:59