Волинські школярі обговорили освітню реформу

Волинські школярі обговорили освітню реформу
У понеділок, 3 лютого, у сільському будинку культури села Вишнів відбувся захід «Реформи у моїй школі. Якими я їх бачу?» у форматі дискусійного клубу для учнів Вишнівської об’єднаної територіальної громади, повідомляють на сайті самоврядного органу.

Про це пише Кордон.

Школярі Вишнівського та Машівського НВК, Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів підготували презентації на теми: «Якою я бачу сучасну школу ?», «Які зміни у навчально-виховному процесі у школі, в якій я навчаюсь, я би вніс?,» «Якби завтра дали 1 млн. грн., для школи, що би я тут запровадив?»

За результатами голосування переможцями стали: учениця Вишнівського НВК Анастасія Якимлюк (на думку глядачів) та учениця Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Тимощук (на думку експертної комісії).

Ініціатором дискусійного клубу є Волинський інститут Права (ВІП) в особі його представників: Заріни Дацик та Людмили Василюк. ВІП вже неодноразово проводив подібні заходи з метою підвищення рівня громадської свідомості, активності та відповідальності серед учнівської молоді.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школярі обговорили освітню реформу
03 лютий, 2020, 23:23