На Вінничині депутата облради затримали на хабарі у 300 доларів

На Вінничині депутата облради затримали на хабарі у 300 доларів
На Вінничині правоохоронці затримали "на гарячому" депутата обласної ради, заступника начальника одного з управлінь апарату Вінницької обласної ради.

Як повідомили у прокуратурі Вінницької області, службовець одержав неправомірну вигоду, у якості перших, так званих, платежів у сумі 300 доларів, - передає УНН.

"... затримано «на гарячому» депутата обласної ради, заступника начальника одного з управлінь апарату Вінницької обласної ради. Службовець органів місцевого самоврядування одержав неправомірну вигоду, у якості перших, так званих, платежів у сумі 300 доларів, за надання у користування нежитлових приміщень у будівлі, що перебуває у власності територіальних громад Вінницької області, розташованого на території міста Вінниці та безперешкодного користування ними підприємцем в торгівельних цілях", - йдеться у повідомленні.

За даними пресслужби, у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проводиться ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник та свідки.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання останньому запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.